Skip to main content

Hoiva-avustajia / lähihoitajia keikkatyöhön

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle

HOIVA-AVUSTAJIA / LÄHIHOITAJIA KEIKKATYÖHÖN

Haluatko kartuttaa osaamistasi ja tulla osaksi osaavaa tiimiämme?

Asiakasyrityksemme on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka toimii Petsamon/Kaupin alueella, Tampereella. Palvelutalossa työskentelee tällä hetkellä noin 50 ammattilaista ja asiakaskunta koostuu ikäihmisistä.

Tule mukaan osaavaan joukkoomme tekemään sijaisuuksia kesän ajaksi tai keikkatyötä, jossa tärkeää on yhteisen tekemisen ilo.

Palvelutalo on erityisesti ikäihmisille suunniteltu talo, jossa toteutamme asukkaillemme elämänmakuista ja aktiivista arkea sekä edistämme asukkaiden toimintakykyä ja palveluntarpeen mukaista hoitoa. Tuemme asiakkaita kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Työmme keskeisiä periaatteita on lisäksi vuorovaikutuksellinen ja avoin viestintä. Meillä asiakkaamme saavat olla oman kodin tutussa ympäristössä ja me haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta iloista ja turvallista.

Työskentelemme moniammatillisena tiiminä, omahoitajamallin mukaisesti. Työ on osittain myös itsenäistä, mutta tukea saa muilta palvelutalojen tiimien jäseniltä. Työskentelemme myös paljon omaisten ja vapaaehtoisten kanssa yhteistyössä.

Odotamme sinulta:

-Positiivista asennetta

-Lähihoitajan tutkintoa tai vastaavaa aikaisempaa kouluasteista sosiaali- tai terveydenhuollon tutkintoa. Voit olla myös opiskelija

-Tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Eduksi katsotaan:

-Voimassa oleva hygieniapassi

-Ensiaputaidot

Lääkehoidon osaamisen koulutus (LOP-koulutus) tai innostus suorittaa se sijaisuuden alkaessa

Mikäli välität aidosti ihmisistä ja haluat tärkeän ja palkitsevan työn, niin ota rohkeasti yhteyttä!

Laita meille hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa www.rekrydiili.fi

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä koulutukset. 

Hoiva-avustajia / lähihoitajia keikkatyöhön

Tampere
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 10.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus