Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Höylääjä Siparila Oy:lle

Siparila Oy on rakentamisen ja sisustamisen kumppani. He innostuvat puun mahdollisuuksista ja haluavat tarjota mahdollisuuden käyttää aitoa puuta luovasti, ennakkoluulottomasti ja yksilöllisesti. Lisätietoa Siparilasta saat heidän kotisivuiltaan www.siparila.fi

Etsimmekin nyt Siparilalle Parkanoon

HÖYLÄÄJÄÄ

ensin määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä heidän omaksi työntekijäksi.

Työtehtäviisi kuuluu höylälinjalla työskentely. Höylälinjalta löytyy sekä vannesaha, että höyläkone. Tehtäviisi kuuluu myös asetteiden teko. Lisäksi tehtäviisi kuuluu laaduntarkkailua.

Odotamme sinulta motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan, reipasta työskentelyotetta sekä tarkkuutta. Toivomme, että olet halukas kehittämään itseäsi ja olet valmis oppimaan uutta. Työkokemus puualalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on oma-aloitteisuus ja reippaus työssä! Trukinkäyttötaito katsotaan tässä tehtävässä eduksi.

Tehtävään tarjotaan hyvä perehdytys ja sinulla on työssäsi tukena tiimisi osaavat työtoverit.

Tehtävä on kokoaikainen, eli 40 h/vko. Työsuhteessa ja palkkauksessa noudatetaan puusepän teollisuuden työehtosopimusta.

Oletko etsimämme henkilö? Jos kyllä, niin haethan tehtävää pikaisesti! Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta rekrytointikonsultti Noora Heinonen, p. 040 482 4608, noora.heinonen@adecco.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: Noora Heinonen, noora.heinonen@adecco.fi