Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

HR-asiantuntija

Tervetuloa rakentamaan kanssamme Tulevaisuuden Fenniaa!

Meillä Fennialla on käynnissä monivuotinen uudistamishanke, Tulevaisuuden Fennia. Olemme tarjonneet vakuutuspalveluja jo 140 vuoden ajan ja uudistustyömme ammentaa näistä juurista. Rakennamme tulevaisuuden Fenniaa yhdessä henkilöstömme ja asiakkaidemme kanssa. Elämä on tehty elettäväksi. Siksi on Fennia.

Oletko sinä etsimämme HR-, palkka- ja työsuhdeasioiden moniosaaja? Haemme nyt Fennialle HR-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu

HR-asiantuntijana olet mukana rakentamassa ylivertaista henkilöstökokemusta yhdessä Ihmiset ja kulttuuri -yksikkömme ammattilaisten kanssa. Kuulut kolmen hengen palkkatiimiin, jonka tehtävänä on huolehtia kokonaisvaltaisesti siitä, että Fennian työsuhteen elinkaaren prosessit ja palkanmaksu sujuvat ja rakentavat hyvää henkilöstökokemusta Fennialaisille.

HR-asiantuntijana tehtäviisi kuuluu

• Fennia-konsernin palkka- ja HRM-prosessien toimivuudesta ja palkkatietojen oikeellisuudesta vastaaminen

• Ulkoistetun palkkapalvelun laadusta ja toiminnasta huolehtiminen ja palkka-aineiston käsittely

• Työsuhteen elinkaareen liittyvät monipuoliset tehtävät, kuten työsopimukset, palkat, lomat, poissaolot, työaikakysymykset, raportointitehtävät, ja henkilöstön sekä esimiesten neuvonta näihin liittyen

• Henkilöstöjohtamisen prosessien ja HR-järjestelmien kehittäminen

• Palkka- ja HR-järjestelmien pääkäyttäjänä toimiminen (Aditro HRM Suite)

HR-asiantuntijan tehtävässä on kyse palveluammatista ja henkilöstön laadukas ja tehokas palvelu ovat tekemisesi ydin.

Mitä toivomme tiimimme uusilta jäseniltä?

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa, vähintään AMK-tason koulutusta. Lisäksi toivomme hakijoilta:

• Kokemusta työsuhdeasioista ja kiperistäkin HR-kysymyksistä

• Monipuolista kokemusta HR-järjestelmistä (esim. Personec W)

• Kattavaa Excel-osaamista

• Paineensietokykyä ja tarkkuutta

• Ongelmanratkaisukykyä ja yhteistyötaitoja

• Pääkäyttäjätason kokemus on eduksi

• Näkemystä ja kykyä edistää etenkin HR IT:n projekteja

• Aitoa intoa kehittyä ja kehittää toimintaa kokonaisvaltaisesti

Tartu tilaisuuteen!

Meillä Fennialla pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Kattavan perehdytyksen lisäksi rohkaisemme työntekijöitämme jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja tarjoammekin aktiivisesti mahdollisuuksia lisäkoulutukseen. Näin mahdollistamme sinulle kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät.

Tulet työskentelemään hyvien kulkuyhteyksien varrella Triplan läheisyydessä Länsi-Pasilassa tiimissä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki ja mukava tekemisen meininki. Arkea sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae nyt!

Lähetä hakemuksesi heti, mutta viimeistään 1.6. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä ja hakuprosessista antaa Baronan rekrytointikonsultti Sini Jonk numerosta 050-4521599 torstaina 20.5. klo 9.30-10.30 tai sähköpostitse sini.jonk@barona.fi.

Hae paikkaa viimeistään 01.06.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: sini.jonk@barona.fi, 0504521599

Keskinäinen vakuutusyhtiö Fennia

Meillä Fennialla on käynnissä monivuotinen uudistamisohjelma, Tulevaisuuden Fennia. Olemme tarjonneet vakuutuspalveluja jo 140 vuoden ajan ja uudistustyömme ammentaa näistä juurista. Rakennamme tulevaisuuden Fenniaa yhdessä henkilöstömme ja asiakkaidemme kanssa. Elämä on tehty elettäväksi. Siksi on Fennia.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HR ohjaa HR:n ja hallinnon ammattilaiset uusille innostaville urapoluille. Työllistämme HR:n ja hallinnon osaajia laajasti eri toimialoille – assistenttitehtävistä johtotasolle asti. Autamme sinua pysymään mukana muutoksessa ja kehittämään osaamistasi, jotta se palvelee yritysten osaamistarpeita parhaiten myös tulevaisuudessa ja saat onnistumisen iloa urallasi.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

HR-asiantuntija

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 02.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja