Skip to main content

HR-asiantuntija

Go On Yhtiöt on suomalainen, henkilöstöpalveluja tarjoava ja jatkuvasti kasvava yritysketju. Palvelutarjontaamme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointi, suorahaku, outplacement, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Tarjoamme luotettavaa henkilöstökumppanuutta niin yritysasiakkaillemme kuin työntekijöillemmekin. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL) ja olemme Suomen Franchising-Yhdistys ry:n varsinainen jäsen.

Haemme nyt Lahden toimistoomme HR-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työssäsi vastaat asiakasyrityksiemme rekrytointiprosessien laadukkaasta hoitamisesta sekä asiakas- ja työntekijäsuhteiden ylläpidosta. Työnkuvaan kuuluu mm. työpaikkailmoitusten laatiminen, työhaastattelut, työsuhdeasioiden hoito ja henkilöstörekisterin ylläpito sekä aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin ja työntekijöihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmällistä ja tarkkaa työotetta sekä organisointi- ja ajanhallintataitoja. Paineensietokyky nopeasti muuttuvissa tilanteissa on tärkeää henkilöstöpalvelualalla toimiessa. Arvostamme aiempaa kokemusta HR-tehtävistä sekä soveltuvaa koulutustaustaa, mutta tärkeintä meille on löytää itsellemme täydellinen lisä tiimiimme.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja merkityksellisen työn, jossa mahdollistat sopivan työntekijän ja työpaikan löytämään toisensa. Toivomme, että olet innokas kehittymään henkilöstöalan asiantuntijaksi kasvavassa, suomalaisessa henkilöstöpalvelualan yritysketjussa. Teet työtä itsenäisesti asiantuntevan ja ketterän tiimin tuella, taustallasi on myös koko ketjun ammattitaito. 

Oletko sinä etsimämme vahvistus tiimiimme? Jätäthän pian hakemuksesi alla olevan linkin kautta, niin olet haussa mukana. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on kokoaikainen työ.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-päällikkö Jelena Alkunen, [email protected], puh. 044 768 0860.

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

HR-asiantuntija

Lahti
Kokopäiväinen

Julkaistu 27.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti