Skip to main content

HR-asiantuntija, Alma Media Oyj

Alma Media etsii HR-asiantuntijaa vahvistamaan modernia ja bisnestä aidosti palvelevaa HR-tiimiä.

HR-asiantuntijana työskentelet monipuolisissa tehtävissä tiiviissä yhteistyössä esihenkilöiden ja henkilöstön kanssa. Vastaat itsenäisesti vastuualueesi HR-palveluiden tuottamisesta ja tuet henkilöstöä ja esihenkilöitä työsuhteen elinkaaren eri vaiheissa. Tehtävässäsi huolehdit mm. työsuhdeasioista sekä rekrytoinneista, sparrailet esihenkilöiden kanssa ja tuet heitä erilaisissa henkilöstö- ja työlainsäädännön kysymyksissä. Olennainen osa työnkuvaasi on HR-järjestelmien jaettu pääkäyttäjyys. Pääset myös osallistumaan yhteisiin kehitysprojekteihin kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Teet aktiivista yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, mm. palkkahallinto ja työterveyshuolto.

Toivomme, että sinulla on jo aiempaa kokemusta tehtävistä. Toimit oma-aloitteisesti, tarkasti ja luotettavasti myös jatkuvasti muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme erityisesti HR-järjestelmäosaamista ja mielenkiintoa järjestelmien kehittämistä kohtaan. Kokemus esim. käyttöönottoprojekteista on tehtävässä eduksi. Tarjoamme sinulle kattavat henkilöstöedut sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi. Toimipisteesi on moderni Alma-talo Helsingin keskustassa, työskentelemme monipaikkaisesti.

Haethan tehtävää 7.8. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Manager Katja Korkka, katja.korkka@almamedia.fi.

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

HR-asiantuntija, Alma Media Oyj

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 08.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti