Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

HR-asiantuntija / Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry, Espoo

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry (www.stul.fi) palveluyhtiöineen ajaa sähköurakointiyritysten etuja ja edistää niiden liiketoimintaa. Olemme sähköistysalan merkittävin tiedontuottaja: kehitämme alaa, neuvomme, tiedotamme, koulutamme, tutkimme ja osallistumme alan markkinointiin. Julkaisemme tietotuotteita, lehtiä ja kirjallisuutta alan ammattilaisille, yrityksille ja oppilaitoksille. Palveluksessamme on 49 alan osaajaa. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Leppävaarassa.

Haemme STUL-konserniin 

HR-ASIANTUNTIJAA

tukemaan ja kehittämään henkilöstömme henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Vastaat käytännön hr-prosesseista ja kehität niitä. Tuet esihenkilöitä koko työsuhteen elinkaareen liittyvissä monipuolissa tehtävissä. Toimit yhteyshenkilönä hr-toimintojen yhteistyökumppaneihin mm. työterveyshuollon, palkkahallinnon ja hr-järjestelmien osalta. Viestit aktiivisesti sisäisesti ajankohtaisista asioista. Pääset myös antamaan panoksesi suunnitteilla olevaan toimitilamuutoshankkeeseen.

Sinulla on muutaman vuoden kokemus HR-tehtävistä ja tunnet aikaisemman kokemuksesi pohjalta hr-prosesseja ja -järjestelmiä ja myös työsuhdelainsäädäntöä. Koulutustaustasi on tehtävään soveltuva (esim. tradenomi). Kokemus Sympa HR-järjestelmästä ja palkkaprosessista on etu.      

Viestit sujuvasti kirjallisesti ja suullisesti. Olet innostunut, palveluhenkinen, organisointikykyinen, ja omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kyvyn työskennellä itsenäisesti. 

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja itsenäisen tehtävän, osaavan organisaation tuen ja mahdollisuuden laajentaa ja monipuolistaa toimenkuvaasi. 

Toivomme, että pystyisit aloittamaan tehtävässä viimeistään elokuussa 2021.

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Sani Kaajas, puh. 020 746 9453 ja Sofia Nordman, puh. 020 746 9485. Lisätietoja STUL:ista ja sen palveluyhtiöistä löydät www.stul.fi, www.sahkoinfo.fi ja www.seti.fi.

Tarkoituksenamme on edetä rekrytoinnissa mahdollisimman nopeasti. Jos siis kiinnostuit, niin täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si osoitteessa uratori.mps.fi pian, kuitenkin viimeistään maanantaina 28.6.2021.

HR-asiantuntija / Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry, Espoo

MPS
Espoo
Vakituinen

Julkaistu 27.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus