Skip to main content

CABB on maailmanlaajuinen kemian alan yritys. Olemme toimineet Kokkolassa vuodesta 1984 lähtien ja työllistämme siellä noin 230 henkilöä. Kokkolan tehtaallamme valmistamme rahtivalmistuksena kasvinsuojeluaineita ja niiden välituotteita.

Olemme vahvistamassa henkilöstöhallinnon organisaatiotamme ja haemme Kokkolaan vakituiseen työsuhteeseen

HR-ASSISTENTTIA

Pääasiallisena tehtävänäsi on hoitaa yrityksemme koulutuksiin ja osaamisen kehittämiseen liittyviä tehtäviä sekä avustaa rekrytoinneissa ja muissa henkilöstöhallinnon tehtävissä.

Arvostamme joustavuutta, oma-aloitteista ja itsenäistä otetta tehtävien hoidossa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä. Meillä menestyy henkilö, joka lähestyy asioita positiivisella asenteella ratkaisukeskeisesti ja kantaa oman vastuunsa yhteisessä tekemisessä.

Työkokemus henkilöstöhallinnon tehtävistä sekä sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito ovat edellytys työtehtävien menestyksellisessä hoitamisessa. Sinulla on myös tietotekniset valmiudet kunnossa.

Tehtävässä vaaditaan tradenomin tai vastaava kaupallinen koulutus. Edellytämme tehtäviin valittavalta hyväksyttyä terveystarkastusta sisältäen huumausainetestauksen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Miia Tastula puh. 046 8760522, mielellään iltapäivisin klo: 14:00 – 16:00 välisenä aikana.

Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 01.08.2021 mennessä osoitteeseen recruiting@cabb-chemicals.fi  Paikka täytetään, kun sopiva henkilö löytyy.

Lue lisää meistä www.cabb-chemicals.com

HR-Assistentti

Kokkola
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 27.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus