Skip to main content

HR Assistentti

Oletko kiinnostunut työsuhdeasioista ja esihenkilötyön tukemisesta? Oletko oma-aloitteinen ja aktiivinen asioiden selvittäjä? Pidätkö asiakastyöskentelystä ja työskenteletkö sujuvasti järjestelmien kanssa? Jos vastasit kyllä, niin toivomme, että haet nyt avoinna olevaa HR Assistentin paikkaa.

HR Assistentti

Posti työllistää yli 20.000 ammattilaista ja useita satoja esihenkilöitä, jotka kaikki työskentelevät päivittäin asiakkaidemme parhaaksi. Tuemme esihenkilöitämme arjessa laaja-alaisesti, sillä uskomme, että hyvä ja laadukas esihenkilötyö edistää hyvää työntekijäkokemusta.

Haemme nyt positiivista ja oma-aloitteista HR-uran alkuvaiheessa olevaa osaajaa liittymään AskHR-tiimiimme, jossa työskentelee tällä hetkellä 14 asiantuntijaa. Sinun ei tarvitse olla täysin valmis osaaja, mutta jos sinulla on paloa asiakastyöhön ja järjestelmien parissa työskentelyyn sekä olet valmis kehittämään itseäsi, tervetuloa joukkoomme!

Tehtävässä

  • toimit esihenkilöiden ensisijaisena tukena liittyen HR-järjestelmiin ja -prosesseihin

  • teet laaja-alaisesti ja monopuolisesti erilaisia työajanhallinnan- ja henkilöstöjärjestelmien tukitehtäviä

  • osallistut esihenkilöille ja henkilöstölle suunnattujen ohjeistusten laatimiseen ja ylläpitoon sekä kouluttamiseen.

Tehtävässä onnistut ja menestyt, kun

  • sinulla on aiempaa kokemusta työsuhteen elinkaaren prosessien, työlainsäädännön, työehtosopimusten ja/tai palkanlaskennan prosessien tiimoilta

  • sinulle on kokemusta HR- ja työajanhallintajärjestelmistä, Workday- ja/tai Time-osaaminen on plussaa

  • sinulle on luontevaa toimia erilaisten järjestelmien kanssa

  • etsit oma-aloitteisesti ja innokkaasti ratkaisuja kysymyksiin, joihin ei aina ole valmiita vastauksia

  • pystyt säilyttämään positiivisen asenteen haastavissakin tilanteissa

    • hallitset Microsoft Office-työkalut ja työkalujen, erityisesti excelin, hyvä hallinta

    • viestit sujuvasti ja selkeästi niin suomeksi kuin englanniksi

    • sinulla on joko opistotasoinen tai ammattikorkeakoulututkinto

    • olet innokas oppimaan uusia asioita ja haluat jakaa osaamistasi oman tiimin ja yhteistyötahojen välillä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä kanssamme osana ammattitaitoista ja työhönsä sitoutunutta tiimiä, jossa muutos ja uusien tehokkaampien työtapojen etsiminen on arkipäivää.

Toimipisteesi sijaitsee Turussa, jossa meillä on uudet ja monipuoliset tilat hyvien kulkuyhteyksien päässä. Lisäksi meillä on mahdollisuus työskennellä monipaikkatyömallissa.  Meillä pääset osaksi monimuotoista työyhteisöä ja pääset ennen kaikkea mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia. Yhtenä Suomen suurimmista työnantajista tarjoamme myös hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa. Meiltä saat lisäksi E-passin kulttuuri-, liikunta- ja työmatkaedun.

Kiinnostuitko? Lähetä meille ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 16.1.2022  osoitteessa careers.posti.com. Saatamme aloittaa haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja paikasta antaa Suvi Aaltonen Puh. 050 455 2931 torstaina 30.12 klo 13:00 -14:00 tai tiistaina 4.1. klo 12:00 - 13:00

We handle and deliver the logistics of nearly everything – e-commerce parcels, heavy freight items, postcards or love letters – on your terms! Posti is evolving and its transformation is built by a diverse pool of professionals from postal employees to artificial intelligence experts. In a big company, the range of possibilities is huge. Make Posti your next big opportunity – join us to create the future Posti!

Posti vaikuttavuus

Posti synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Posti synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja pienhiukkas- ja kemikaalipäästöihin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Posti

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Posti Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

HR Assistentti

Turku
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti