Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

HR-assistentti

Kaipaatko vaihtelevia työpäiviä ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti?
Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi ja kehittämään ammattitaitoasi.

Haemme HR-ASSISTENTTIA vakituiseen työsuhteeseen HR-palveluihin Mäntsälään.

Työskentelet kuntayhtymän HR-palvelut -tulosalueen johtoryhmän sihteerinä sekä HR-tulosalueen assistenttina hallinnollisissa ja valmistelevissa tehtävissä, kuten viranhaltijapäätösten ja HR-raportoinnin valmistelun parissa. Tehtäviisi kuuluu myös rekrytointiprosessin ja viestinnän avustavia tehtäviä, kokous- ja koulutusjärjestelyjä sekä arkistointia. Toimenkuvaasi voi kuulua myös projektiluonteisia tehtäviä. Toimit henkilöstöjohtajan alaisuudessa, mutta tehtäväkenttääsi kuuluu laaja-alaisesti HR-palvelut tulosalueen avustavat tehtävät.

Parhaat edellytykset tehtävään antaa riittävä HR-tehtäväkentän tuntemus, monipuolinen kokemus assistentin tehtävistä sekä rohkeus tarttua toimeen. Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja työyhteisötaitoja, erinomaista organisointikykyä, vahvaa tieto- ja viestintätyövälineiden käyttöosaamista, viestintäosaamista, kokonaistavaltaista näkemystä HR:n tehtäväkentästä sekä oma-aloitteisuutta. Arvostamme myös kunnallisen alan TESien ja lainsäädännön sekä sosiaali -ja terveydenhuollon toimialan tuntemusta.

Tarjoamme mukavan ja osaavan työporukan. Panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, koulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Tehtävässä onnistumistasi ovat varmistamassa koko HR-palvelujen henkilöstö. Etevalla on myös joustavat etätyömahdollisuudet. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme: https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai toisen asteen tutkintoa sekä riittävää työkokemusta Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta ja käytämme 6 kk koeaikaa. Työterveyshuollon lausunto terveydentilasta tarvitaan 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta. Eteva on savuton ja hajusteeton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa 14.7-16.7. henkilöstöjohtaja Armi Marttila, puh. 040 304 7006 tai HR-päällikkö Kirsi-Maria Keiholehti, puh. 040 304 7012. Hakuaika on 14.7. - 5.8.2021 kello 15.00. Haastattelut tulemme pitämään viikolla 32, 12.8 ja 13.8. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä!

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja liikevaihtomme on lähes 80 miljoonaa euroa. Etevan palveluissa tuotamme laadukkaita palveluja, toimimme vastuullisena suunnannäyttäjänä sekä teemme merkityksellistä ja tärkeää työtä, yhdessä. Toimintamme ja johtamisemme pohjana ovat Etevan arvot rohkeus, luottamus ja arvostus. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella. Voit tutustua Etevan toimintaan tarkemmin tästä: https://www.youtube.com/watch?v=NWiU2CEtqyA

ASIASANAT: henkilöstösihteeri, henkilöstöassistentti, assistentti, sihteeri

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: 14.7-16.7. henkilöstöjohtaja Armi Marttila, puh. 040 304 7006 tai HR-päällikkö Kirsi-Maria Keiholehti, puh. 040 304 7012
Työpaikan osoite: 04600 MÄNTSÄLÄ
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 05.08.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: Hakuaika on 14.7. - 5.8.2021 kello 15.00. Haastattelut tulemme pitämään viikolla 32, 12.8 ja 13.8. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä.
Ilmoitus jätetty: 14.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti