Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

HR Coordinator

Sandvikin HR Palvelut -tiimi palvelee keskitetysti Tampereelta käsin Suomen toimipaikkojen henkilöstöä. Olemme esihenkilöiden sekä koko henkilöstön ensimmäinen kontakti erilaisissa henkilöstöasioissa. Tehtävämme on tukea ja varmistaa henkilöstöasioiden perusprosessien osalta, että liiketoiminnalla on edellytykset menestyä.

Haemme nyt määräaikaiseen työsuhteeseen elokuun 2022 loppuun saakka HR-asioiden parissa jo kokemusta hankkinutta järjestelmällistä, käytännönläheistä ja palveluhenkistä HR-koordinaattoria.

Tehtäväsi

Huolehdit päivittäisten henkilöstöasioiden hoitamisesta ja tuet HR-asiantuntijoitamme erilaisissa työsuhdeasioissa. Olet tärkeä osa tehokasta HR-tiimiämme ja teet yhteistyötä myös palkkahallinnon, esihenkilöiden ja työntekijöidemme kanssa.

Taustasi ja mitä pidämme tärkeänä

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi) sekä aikaisempaa kokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä. Teknologiateollisuuden TES-tuntemus sekä kokemus henkilöstöjärjestelmien käytöstä katsotaan eduksi. Sinulla on aitoa asiakaspalveluasennetta sekä järjestelmällinen työskentelyote, joka ei herpaannu vilkkaassakaan työympäristössä. Nautit rutiineista, mutta sinulla on myös kykyä kehittää työtapojasi sujuvoittaaksesi prosesseja. Omaksut nopeasti erilaisia tietojärjestelmiä ja sinulla on kyky hahmottaa asioiden riippuvuuksia. Yrityksemme toiminta on kansainvälistä, siksi tehtävä edellyttääkin suomen kielen lisäksi englannin kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan tehtäväkentän kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä sekä mahdollisuuden vahvistaa osaamistasi osana ammattitaitoista tiimiä. Lisäksi tarjoamme kestävään kehitykseen keskittyvän, monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin, jossa arvoina ovat innovaatio, reilu peli, asiakaskeskeisyys ja voittamisen tahto. Me sandvikilaiset uskomme, että kokemusten, näkökulmien ja taustan monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme.

Lisätietoja/yhteydenotot

Tiiminvetäjämme Jonna Kaminen kertoo tehtävästä ja yrityksestämme mielellään lisää, p. 050 441 2131.

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä mahdollisiin tuleviin kollegoihisi HR Palveluissa p. 0800 1 44444 (klo 8-16).

Haluatko osaksi tiimiämme?

Lähetä CVsi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 28.11.2021 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa home.sandvik/careers. Hakiessasi tehtävää muistathan lisätä myös hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV.

Työpaikan tunnus on R0034146.

Tietoa yrityksestämme

Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2020 konserni työllisti 37 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 160 maassa.

HR Coordinator

Tampere
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 29.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
+900 milj. euroa

Jaa työpaikkailmoitus