Skip to main content

HR/Employee Experience -harjoittelija K-ryhmään

Innostutko kaupan alasta ja sen tukemisesta HR:n eri keinoin? Oletko kiinnostunut työntekijäkokemuksesta ja sen mittaamisesta? Haluatko myös olla mukana kehittämässä parempaa työntekijäkokemusta monimuotoisuuden ja mukaan ottamisen alueella? Kiinnostaako sinua oppilaitosten kanssa tehtävä yhteistyö rekrytoinnin ja työnantajakuvan kehittämiseksi? Tule K-ryhmään tukemaan työntekijäkokemuksen kehittämistä hakemalla meille HR-harjoittelijaksi.

Etsimme energiseen HR-joukkoomme määräaikaista HR-harjoittelijaa tukemaan tulevana syksynä erityisesti K-ryhmän työntekijäkokemuksen mittaamisessa eri toimintamaiden kanssa sekä tekemään Suomen osalta monimuotoisuuden ja mukaan ottamisen -ohjelmaan liittyvää taustatyötä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus olla mukana hyvinvointiviestinnässä ja oppilaitosyhteistyössä. Tehtävässäsi voit oppia HR:n eri osa-alueista ison yrityksen näköalapaikalta. Vastaat erityisesti henkilöstötutkimuksen toteuttamiseen liittyvistä tukitehtävistä ja työskentelet Employee Experience Managerimme ohjauksessa ja yhteistyössä eri liiketoimintojemme yhteyshenkilöiden kanssa.

Tehtävän pääasiallinen työskentelypaikka on päätoimipisteessämme K-Kampuksella Helsingissä, Kalasatamassa. Tehtävä edellyttää myös jonkin verran matkustusvalmiutta Suomessa.

Odotamme sinulta:
• Perustietoja HR:stä ja liiketoiminnasta (esim. HR, johtaminen, liiketalous)
• Kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja tarttua nopeasti uusiin tehtäviin
• Kyky ohjata omaa työskentelyä tavoitteellisesti ja ratkaisukeskeisesti
• Kykyä toimia suunnitelmallisesti projekteissa vastuuhenkilöiden tukena
• Viestintäosaamista ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
• Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa
• MS Office –osaamista (erityisesti PowerPoint, lisänä mielellään Excel, Sharepoint, Teams)
• Kiinnostusta työntekijäkokemuksen kehittämiseen ja sosiaaliseen vastuullisuuteen

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
• Mahdollisuuden oppia työntekijäkokemuksen mittaamista ja kehittämistä
• Mahdollisuuden oppia myös sosiaaliseen vastuuseen, erityisesti monimuotoisuuteen ja mukaan ottamiseen liittyvistä taustatehtävistä
• Oppimismahdollisuuksia sisäisen viestinnän ja erityisesti hyvinvointiviestinnän alueella
• Mahdollisuuden oppia oppilaitosyhteistyöstä ja rekrytoinnista
• Kokemuksen toimimisesta ison yrityksen osaavassa HR:ssä ja yhteistyöstä eri liiketoimintojen kanssa
• Mahdollisuuden tutustua HR:n eri yksiköihin ja toimintaan.
• Tukea tehtävässä onnistumiseksi ja mukavat työkaverit.

Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.
Haemme HR-harjoittelijaa määräaikaiseen tehtävään kolmen kuukauden ajaksi. Harjoitteluaika on syyskuun loppupuolelta joulukuun puoliväliin asti (esimerkiksi 20.9.-17.12.2021). Toivottavasti innostuit HR-harjoittelijan tehtävästä ja haluat hankkia työkokemusta keskeisen eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla kaupan alan monipuolisessa maailmassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Katriina Ahtee, Director, Employee Experience & Wellbeing, p. 040 749 4767 seuraavina ajankohtina: pe 30.7. klo 11-12, ma 2.8. klo 14-15, to 5.8. klo 10-11 tai ti 10.8. klo 11-12.

Lähetä hakemuksesi HR-harjoittelijan tehtävään viimeistään 15.8.2021 oheisen linkin kautta.
----------
K-ryhmässä työskentelet 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

HR/Employee Experience -harjoittelija K-ryhmään

Uusimaa
Helsinki
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 16.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti