Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

HR harjoittelija

Etsimme nyt sisaryrityksellemme Uniflexille Helsingin ydinkeskustaan Kamppiin iloista ja heittäytymiskykyistä HR HARJOITTELIJAA henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin tukitehtäviin. Tehtävässä pääset tutustumaan henkilöstöalaan ja rekrytoinnin saloihin sekä oppimaan alan vaihtelevia tehtäviä. Harjoittelu sopii sinulle, joka olet opintojesi loppusuoralla oleva liiketalouden opiskelija. Harjoittelu kestää 6 kk noin 30 h/vko mahdollistaen mm. mahdollisten tenttien suorittamisen harjoittelun ohella. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian! 

Tehtävissäsi toimit

HR-tiimin tukena avustavissa tehtävissä. Pääset mukaan osaksi rekrytointiprosesseja ja tutustumaan kuinka rekrytointiorganisaatio toimii. Tulet toimimaan sekä hakijoiden että asiakkaiden parissa ja lisäksi avustat työsuhdehallintaan liittyvissä työtehtävissä. 

Oletko etsimämme henkilö? Kyllä, jos; 

- olet ammattikorkeakoulu- tai korkeakouluopiskelija, esimerkiksi opintojesi loppusuoralla oleva liiketalouden opiskelija
- saat harjoittelusta opintopisteitä tai se on pakollinen osa opintojasi
- hallitset hyvin MS Office –työkalut, ja opit nopeasti käyttämään uusia järjestelmiä
- olet oma-aloitteinen ja kehityshaluinen tiimityöskentelijä 

Tarjoamme sinulle

- mahdollisuuden hankkia arvokasta työkokemusta monipuolisessa roolissa
- harjoittelupaikan 6 kuukaudeksi, jossa pääset itsenäisesti oppimaan rekrytointialaa
- joustavan työajan keskimäärin 30 tuntia viikko mahdollistaen mm. mahdollisten tenttien suorittamisen työn ohella
- aidosti välittävän ja tukevan tiimin
- työstä maksetaan pieni korvaus 

Kiinnostuitko? 

Mikäli tämä herätti aidosti kiinnostuksesi, niin kerrothan meille itsestäsi ja osaamisestasi hakemuksen ja CV:n muodossa. Etenemme jo hakuaikana, joten hae pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Pooliassa Sanna Majava ja Tarja Laakso.

Yhteystiedot

Sanna Majava 
puh: 020 7290 838 / [email protected]

Tarja Laakso
puh: 020 7290 837 / [email protected]

Uniflex Suomi Oy

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

HR harjoittelija

Helsinki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 13.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti