Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

HR-konsulttiharjoittelija - Jyväskylä

Eilakaisla on valtakunnallisesti toimiva suomalainen henkilöstöpalvelualan perheyritys. Tarjoamme suorittavasta tasosta yritysjohtoon kaikki rekrytointiin liittyvät palvelut, henkilöarvioinnit, vuokraus-, suorahaku- ja uudelleensijoituspalvelut. Olemme auttaneet asiakkaitamme menestymään jo vuodesta 1971 ja tänä päivänä olemme yksi alamme johtavia yrityksiä. Eilakaisla on tunnettu luotettavuudestaan ja palvelunopeudestaan.


Etsimme nyt Eilakaislan Jyväskylän toimistolle HR-Konsulttiharjoittelijaa oppimaan ja perehtymään monipuolisiin rekrytointeihin liittyviin tehtäviin. Harjoittelu antaa sinulle hienon mahdollisuuden oppia miten henkilöstöpalvelua käytännössä toteutetaan. Työhösi sisältyy rekrytointiprosessien läpivientiä alusta loppuun saakka. Pääset myös huolehtimaan olemassa olevien vuokratyöntekijöidemme työsuhdeasioista. Harjoittelijahakumme on suunnattu ensisijaisesti HR-alan opiskelijoille.

Harjoittelusi aikana

Harjoittelujaksosi aikana tuet konsulttejamme heidän päivittäisessä rekrytointiin liittyvässä työssään. Osallistut aktiivisesti muun muassa työnhakijarekisterimme profilointiin ja avustat erilaisissa rekrytointiprosessien tehtävissä, kuten ilmoitusten luomisessa ja ehdokkaiden valinnassa. Pääset harjoittelujakson edetessä itse oppimaan käytännön työtä muun muassa haastatteluiden merkeissä ja ehdokkaiden esittelyssä asiakkaillemme. Osaamisesi kehittyessä ja harjoittelun edetessä vastuutasi on mahdollisuus myös kasvattaa ja tehtävänkuvaasi laajentaa esimerkiksi asiakkuuksien kehittämiseen ja hallintaan. 

Millaista Eilakaislalla on työskennellä ja mitä toivomme sinulta

Me Eilakaislalla otamme kaikki työntekijämme vastaan lämmöllä ja ilolla tehtävän luonteesta tai kestosta riippumatta. Tukea työskentelyllesi saat kaikilta ydintiimeiltämme, koska olet arvokas lisäapu tiimissämme. Otamme huomioon harjoittelusi tavoitteet ja pyrimme muokkaamaan harjoittelujaksostasi myös sinua mahdollisimman hyvin palvelevan ja tavoitteitasi vastaavan kokonaisuuden.

Sujahdat työyhteisöömme helposti, kun olet huumorintajuinen ja proaktiivisesti töihin tarttuva persoona, joka omaa ripauksen myynnillisyyttä. Nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja olet asiakaspalveluhenkinen. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä niin suullisesti kuin kirjallisesti ja lisäksi tulet toimeen myös englannin kielellä. Tärkeintä harjoittelusi kannalta on kiinnostus ihmisiin ja henkilöstöpalvelualaan sekä aito motivaatio oppia ja kehittyä HR-konsultoinnin ammattilaiseksi. 

Mitä toivomme, että harjoittelusi jälkeen olisit oppinut ja oivaltanut

Toivomme, että harjoittelujaksosi jälkeen sinulla olisi hyvä perusymmärrys henkilöstövuokraus- ja rekrytointiprosesseista sekä tämän päivän hakijamarkkinasta ja työnhakijakokemuksesta. Pääset tutustumaan erilaisiin toimialoihin ja asiakkaisiin. Saat hyvän käsityksen, miten työnhakuprosessit toimivat ja ammattitaitoiset sekä positiiviset konsultit tekevät työtään tuottaakseen parasta kokemusta ja haluttua tulosta asiakkaillemme, työnhakijoillemme ja -tekijöillemme. Pääset kurkistamaan myös työsuhde- ja palkkahallinnon puoleen, joten uskallamme luvata, että harjoittelujaksosi jälkeen sinulla on hyvää näkemystä rekrytoinnin, HR:n ja konsultoinnin maailmasta.

Mikäli kiinnostuit harjoittelupaikasta meillä, ota yhteyttä pia.pipatti@eilakaisla.fi tai soita minulle numeroon 040 7143 492, niin jutellaan lisää. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi viimeistään 29.7.2021 mennessä osoitteessa
https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat


HR-konsulttiharjoittelija - Jyväskylä

Jyväskylä
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus