Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

HR-koordinaattori Baronan myyntipalveluun

Etsimme Baronan myyntipalveluun HR-koordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen. Työskentelet Baronan ravintola- ja kaupanalan asiakkaiden työvuoroasioiden koordinoijana, ja päivittäiseen työhösi kuuluvat puhelin ja toiminnanohjausjärjestelmien käyttö. Meidän kanssamme pärjää HR-koordinaattori, joka viihtyy nopeatempoisessa toimintaympäristössä ja tarttuu rohkeasti uusiin tilanteisiin. Tunsitko kipinän heräävän?

Etsimme sinua, HR-urasi alkuvaiheessa oleva, sinnikäs ja tarmokas asiakaspalvelija, jonka sydän sykkii työntekijöiden ja asiakkaiden tarpeiden ratkaisuissa. Meillä on sinulle paikka tiimissä, joka työskentelee valtakunnallisella tasolla ravintola- ja kaupanalan asiakkaiden työvuoroasioiden ehtymättömänä tietopankkina ja työntekijöiden töiden yhdistäjänä. Tarjoamme sinulle HR-tehtävän kehittyvässä toimintaympäristössä yhdessä tekemisen ja pohjoismaisen henkilöstöalan yrityksen arvojen mukaisesti.

Sinua odottaa Tikkurilassa hyvien työyhteyksien varrella tiimi, joka tekee työtään hyvällä sykkeellä ja oppivalla asenteella. Puhelin ja toiminnanohjausjärjestelmien käyttäminen kuuluvat päivittäiseen toimenkuvaamme. Meidän kanssamme pärjää henkilö, joka viihtyy nopeatempoisessa toimintaympäristössä ja tarttuu rohkeasti uusiin tilanteisiin. Pystyt kiireessäkin keskittymään yksityiskohtiin, ja haluat saattaa asiat tunnollisesti loppuun saakka. Tässä työssä sinulle etuna on kokemus ja näkemystä ravintolan ja kaupan alan kenttätyöstä, joka vahvistaa ongelmanratkaisukykyä vaihtuvissa asiakaspalvelun tilanteissa.

Tämän lisäksi työhösi kuuluu:

• Asiakkaiden työvuorotilausten vastaanottaminen ja käsittely

• Sopivimman työntekijän etsiminen työvuoroihin

• Työsuhdeneuvonta, sekä ravintola- ja kaupan alan kattava työvuoroihin liittyvä koordinointi

• Työskentely sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti suomen ja englannin kielellä

• Työvuorot, jotka ajoittuvat voimassa olevien aukioloaikojemme mukaisesti. Palvelemme arkisin varhaisesta aamusta alkuiltaan saakka, sekä lauantaisin ja sunnuntaisin

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja työyhteisöltäsi odotat, toimi pikaisesti ja hae tehtävään mahdollisimman pian, viimeistään 24.10.2021 mennessä. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. HR-koordinaattorin valinta tehdään heti sopivan henkilön löytyessä, jolloin myös päätetään tämä rekrytointi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Krista Kyynäräinen, puh. 04578814163

to 30.9. klo 9–10, ti 5.10. klo 9-10 sekä klo 14-15, ti 12.10. klo 10-11 ja ke 20.10. klo 9-10.

Hae paikkaa viimeistään 24.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: krista.kyynarainen@barona.fi, 04578814163

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

HR-koordinaattori Baronan myyntipalveluun

Barona HoReCa
Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 21.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus