Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

HR-päällikkö

Maailma on ideoiden ja inspiraation lähde. Haluatko olla mukana luomassa pohjoista taikaa? Haemme sinua
HR-päällikkö
Vantaan makeistehtaallemme 

Fazer on muutoksen keskellä modernina ruokaelämysyrityksenä. Transformaatiomatkamme on luonut tarpeen vahvistaa HR-tiimiämme osaavalla liiketoiminnan HR-kumppanilla. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään osana Fazer Makeisten HR-tiimiä ja Vantaan tehtaan johtoryhmää, tukien esihenkilöitämme eritoten Vantaan suklaa- ja keksitehtaalla. Olet mukana varmistamassa muutoksemme jalkautumista erilaisten henkilöstön- ja organisaation kehityshankkeiden myötä.  Tuet esihenkilöitä haastavissa henkilöstö- ja työsuhdeasioissa, rakennat haluttua toimintakulttuuria ja varmistat tarvittavan osaamisen ja kyvykkyydet yhdessä liiketoiminnan kanssa. Toteutat ja kehität tuotantoympäristön HR-prosesseja ja käytäntöjä osana HR-tiimiä.  

Tehtaamme sijaitsevat Vantaalla, Lappeenrannassa ja Lahdessa, mutta tämän tehtävän painopiste on Vantaan tehtaalla ja toimipisteessä. Tehtävä on vakituinen ja toivomme sinun aloittavan mahdollisimman pian.

Miksi Fazer?

Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan loistaviin suorituksiin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kartuttaa monipuolista ja arvokasta kokemusta HR:n kehitys- ja työsuhdetehtävistä Suomen rakastetuimpien brändien parissa, tuotantoympäristössä. Tehtävässäsi pääset nauttimaan makeiden Fazer-etujen lisäksi kehittävästä työympäristöstä. Ammattitaitoinen tiimimme opastaa sinut alkuun ja tukee sinua tehtävien itsenäisessä suorittamisessa.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Menestyäksesi vauhdikkaassa ja aikaansaavassa tiimissämme edellytämme sinulta ennakoivaa, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta sekä kykyä omaksua uusia asioita nopeasti. Olet positiivinen tiimipelaaja varustettuna ratkaisukeskeisellä työotteella,  ja tartut rohkeasti ja ripeästi erilaisiin työtehtäviin. Olet aidosti kiinnostunut niin HR:stä kuin liiketoiminnastamme ja lähestymistavallasi inspiroit ja vakuutat muut helposti. Ihmisten kanssa toimiminen on vahvuutesi ja kohtaat heidät luontevasti erilaisissa tilanteissa.

Osaamisesi perustuu monipuoliseen HR-kokemukseen mielellään tuotantoympäristössä sekä vahvaan työsuhdeasioiden, henkilöstön kehittämisen sekä HR-prosessien tuntemukseen. Erilaisten työaika- ja palkkamallien tuntemus katsotaan eduksi. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ja omaat hyvät tietotekniset valmiudet. Koulutuksesi on alaan soveltuva AMK- tai korkeakoulutason tutkinto.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Tutustu vielä tästä meihin työnantajana ja hae tehtävää viimeistään 1.8. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Senior Manager Sari Altonen, puh. +358 40 575 3818, 2.7. klo 8-10 , 5.7. klo 15-16 ja 8.7. klo 10-11 tai VP HR Anu Henttonen, puh. +358 40 5093169, 6.7. klo 10-11. Rekrytointiprosessimme sisältää haastatteluiden lisäksi lyhyen henkilöarvioinnin finaaliin valikoituneille ehdokkaille.

 

Ruokaelämyksiin keskittyvänä yrityksenä Fazer mahdollistaa jokaiselle päivän parhaista hetkistä nauttimisen. Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: tuottaa ilon hetkiä ihmisille ympärillään. Toteuttaakseen visionsa Kohti täydellisiä päiviä Fazer luo uusia makuja, perinteitä ja ruokaelämyksiä. Luottamalla vankkaan perintöönsä, kuluttajalähtöisyyteen ja innovaatioihin, Fazer kehittää tulevaisuuden vastuullisia ruokaratkaisuja. Haluamme ihmisten kokevan pohjoisen taian. Keskitymme kuluttajatuotteisiin. Fazerilla on toimintaa kahdeksassa maassa ja vientiä noin 40 maahan. Fazer-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 1,1 miljardia euroa ja yrityksessä työskentelee lähes 8 500 henkeä. Fazer noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä periaatteita, jotka pohjautuvat yrityksen arvoihin ja YK Global Compactin periaatteisiin.

Northern Magic. Made Real.

HR-päällikkö

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 02.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja