Skip to main content

HR-/TYÖSUHDEPÄÄLLIKKÖ

Haussa liiketoimintalähtöinen työsuhdejuridiikan osaaja!

Haluatko mukaan rakentamaan kestävää yhteiskuntaa organisaatiossa, joka tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen? Etsimme henkilöstöpäällikköä, joka syttyy liiketoiminnan tukemisesta ja on konkari työsuhdeasioissa. Oletko se sinä?

Haemme HR-ammattilaista, jolla on laaja-alaista kokemusta monella osa-alueella, mutta etenkin arvostamme liiketoimintalähtöistä otetta, koska pääset tukemaan oman alueesi liiketoimintaa ja osallistut alueelliseen johtoryhmätyöskentelyyn. Olet kenties toiminut HR business partnerina tai henkilöstöpäällikkönä jo aiemmin. Toinen vahvuusalue, mitä pääset tehtävässä hyödyntämään, on kiinnostus työsuhdejuridiikkaan sekä työehtosopimus- ja työmarkkinamaailman osaaminen. Tässä roolissasi tuet koko Aren liiketoimintaa ja pääset mm. osallistumaan TES-neuvotteluihin. Sinulla on tehtävässäsi luonnollisesti myös mahdollisuus päästä kehittämään HR-prosessejamme ja toimintatapojamme. Olet osa huippuammattilaisten HR-tiimiä ja raportoit tehtävässäsi henkilöstöjohtajalle.

Saatat olla etsimämme osaaja, jos sinulla on esimerkiksi henkilöstöhallinnon työhön soveltuva oikeustieteellinen tutkinto ja olet työskennellyt monipuolisissa HR-tehtävissä useamman vuoden ajan. Tunnet syvällisesti HR-käytänteitä, työsuhdelainsäädäntöä, TES:ien soveltamista ja työsuhteen elinkaareen liittyviä vaiheita henkilöstöhallinnon näkökulmasta. Sinulla on kokemusta liiketoiminnan tukemisesta, ohjaamisesta ja neuvonnasta niin johdon kuin työntekijöidenkin suuntaan. Olet kokenut neuvottelija ja toisaalta kotonasi myös kouluttajana, joka pitää langat käsissään.

Henkilönä olet vakuuttava vuorovaikutustilanteissa ja luot helposti suhteita eri sidosryhmien kanssa. Pystyt ottamaan epäselvissä tilanteissa ohjat käsiisi ja tekemään analyyttisesti päätöksiä huomioiden kokonaisuuksien lisäksi myös merkittävät yksityiskohdat sekä yrityksen toimintatavat. Olet ratkaisukeskeinen ja käytännönläheinen ammattilainen, joka pystyy organisoimaan ja edistämään tehtäviään ja oman vastuualueensa projekteja itseohjautuvasti ja tehokkaasti annettujen aikarajojen puitteissa. Olet myös tottunut toimimaan kansainvälisesti ja viestimään työssäsi suomen lisäksi englannin kielellä.

Arelaisena pääset työskentelemään talotekniikan toimialan kasvavassa ja kehittyvässä toimintaympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus käyttää laajasti osaamistasi. Sinua kannustetaan kehittymään, sillä Aren menestymisen on tunnistettu pohjautuvan kaikkien arelaisten sitoutumiseen sekä osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Pääset mukaan työhönsä innostuneesti ja intohimoisesti suhtautuvien osaajien HR-tiimiin, jossa tuemme toisiamme ja liiketoimintaa.

Kiinnostuitko?

Jos sinulla on mielessäsi kysymyksiä tehtävästä, lisätietoja antaa Mercuri Urvalissa Sanja Hovilainen puh. 040 754 8107. Voit jättää myös soittopyynnön tekstiviestillä. Kaikki hakemukset ja yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.

Hakemuksesi voit jättää 17.10. mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-16413. Liitä mukaan CV:si sekä vapaamuotoinen kuvaus osaamisestasi ja motivaatiostasi palkkatoiveineen.

Are on Suomessa perustettu perheyritys, jolla on yli sadan vuoden kokemus talotekniikasta. Tarjoamme ratkaisuja ja palveluita kiinteistön koko elinkaarelle aina uudiskohteiden talotekniikkaurakoinnista, ylläpitoon ja huoltoon, modernisointiin ja korjausrakentamiseen. Työskentelemme tiiviisti yhdessä asiakkaidemme kanssa löytääksemme parhaat ratkaisut, oli kyseessä sitten toimisto, kauppakeskus, hotelli, sairaala, asuinkiinteistö tai teollisuuslaitos. Panostamme älykkääseen talotekniikkaan, jolla varmistamme asiakkaillemme energiatehokkaat tilat ja tilojen loppukäyttäjille miellyttävät sisäolosuhteet, kustannustehokkaasti toteutettuina. Arella on yhteensä noin 3 500 työntekijää Suomessa ja Ruotsissa, ja sen liikevaihto on noin 495 miljoonaa euroa. Are on osa Conficap-konsernia. www.are.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

HR-/TYÖSUHDEPÄÄLLIKKÖ

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 18.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti