Skip to main content

HSE Manager tuotantolaitosprojektiin

Haemme asiakkaallemme HSE Manageria Outokumpuun tuotantolaitosprojektiin. Työt alkavat syksyllä 2022 ja projekti kestää arviolta vuoden. Tehtävä on kokopäiväinen. Tarjoamme majoituksen läheltä työkohdetta.

HSE Managerin tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti HSE-asioiden sujuvuudesta, mm. työntekijöiden työturvallisuusperehdytyksestä, HSE-ohjeiden luomisesta, raportoinnista, riskiarvioinneista ja analyyseista. Teet aktiivista yhteistyötä tilaajaorganisaation, asennustiimien, projekti- ja tuotanto-organisaation, kunnossapidon sekä toimittajien kanssa.

Tehtäviisi kuuluu myös

  • Työmaan pelastussuunnitelmat
  • Urakoitsijoiden riskiarviot ja työturvallisuussuunnitelmat
  • Turvallisuuden valvonta ja turvallisuuskulttuurin kehittäminen
  • Viikko- ja kuukausiraportointi

Edellytämme hakijalta teknistä koulutusta, HSE-asioiden vahvaa tuntemusta ja ennakkoluulotonta asennetta. Sinulla on kokemusta asiakasrajapinnasta ja toimittajayhteistyöstä. Olet luonteeltasi erittäin yhteistyökykyinen ja eri osapuolten HSE-organisaatioiden kanssa yhteistoiminta sujuu sinulta erinomaisesti. Joustat tarvittaessa toiminnan mukana, osaat esittää asiasi vakuuttavasti ja ymmärrät luottamuksen sekä asiakaspalvelun tärkeyden. Olet tottunut tietokoneen käyttäjä ja hallitset hyvin MS Officen ohjelmat. Sujuva englannin kielen taito on edellytyksenä tehtävässä menestymiselle.

Etsimällämme ammattilaisella on lisäksi hyvä paineensietokyky, halua oppia uutta, vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä.

Tarjoamme sinulle haastavan ja kehittävän työpaikan, sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Sinut perehdytetään tehtäviisi ja ympärilläsi toimii osaava projektiorganisaatio, joka tukee päivittäistä tekemistäsi.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta tekstistä, niin haethan paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Jäikö jokin askarruttamaan? Älä epäröi ottaa yhteyttä! Baronalla hakua hoitaa Valtteri Rantala, +358 50 478 6174 / valtteri.rantala@barona.fi.

Hae paikkaa viimeistään 18.07.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: valtteri.rantala@barona.fi, 0504786174

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

HSE Manager tuotantolaitosprojektiin

Barona Teollisuus
83500 Outokumpu
Joensuu
Kuopio
Kajaani
Oulu
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja