Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Huippuasentaja huippupalkalla!

Etsitkö monipuolista ja itsenäistä työtä, jossa pääset työskentelemään asiakkaiden kanssa liikkuvassa työssä? Asiakasyrityksemme etsii itselleen liikkuvaa huoltoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäväsi koostuvat postituslaitteiden mekaanisista ja sähköisistä korjaus- sekä määräaikaishuoltotöistä. Tämä sisältää esimerkiksi vianhakua sekä osien tilaamista. Lisäksi tarjoat asiantuntemusta ja ratkaisuja asiakkaille teknisissä ja palveluun liittyvissä haasteissa.

Töiden menestyksekäs suorittaminen vaatii laajaa mekaanisen ja sähköpuolen ymmärtämistä sekä tietoteknisiä taitoja. Työhön kuuluu myös raportoinnit, osatilaukset sekä töiden kuittaukset yrityksen ohjelmaa käyttäen. Työkielinä ovat suomi ja englanti. Sinut perehdytetään kattavasti työtehtäviin.

Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa maanantaista perjantaihin 8:00-16:30 välisenä aikana. Kuitenkin työtä tehdään joustavilla työtunneilla. Ylitöitä kertyy vuodessa arviolta 50–150 h. Yritys sijaitsee Vantaalla ja työstä noin 80 % tapahtuu Etelä-Suomen alueella. Työ kuitenkin on liikkuvaa Etelä- ja Keski-Suomen alueella, joten sinulle tulee myös yön yli kestäviä työmatkoja n. 5–10 yötä vuodessa. Liikkumiseen käytetään joko yrityksen tarjoamaa tai omaa autoa. Lisäksi odotamme sinulta valmiutta matkustaa tilanteen salliessa ulkomaille.

Tarjoamme sinulle:

  • Huippupalkkaus alan ammattilaiselle
  • Vakituisen ja haastavan työn
  • Kattavan perehdytyksen yrityksen tuotteisiin
  • Mahdollisuuden autoon
  • Tietokoneen, tabletin ja älypuhelimen

Vaadimme sinulta:

  • Vankkaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä
  • Mekaniikan, sähkön sekä tietotekniset taitoja
  • Itsenäisen ja asiakaslähtöisen työskentelyotteen
  • Liikkumis- ja matkustusvalmiuden
  • Englannin kielen taitoa

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa heti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Tommi Puustinen, 050 454 89 48.

Hae paikkaa viimeistään 17.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: tommi.puustinen@barona.fi, 0504548948

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Huippuasentaja huippupalkalla!

Barona Teollisuus
Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 18.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus