Skip to main content

Huolinta-assistentti K-ryhmään Vantaalle

Hakuaika alkaa: 14.07.2022
Hakuaika päättyy: 21.08.2022

Huolinta-assistentti K-ryhmään, määräaikainen

Innostutko kansainvälisestä kaupasta ja huolinnan monipuolisista tehtävistä? Haluatko olla mukana luomassa hyviä asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

Työskentelet K-logistiikan Kansainväliset kuljetukset -osastolla Vantaalla. Työtehtäväsi liittyvät lämpötilahallittujen tuontikuljetusten päivittäiseen hoitamiseen ulkomailta Suomeen, sisältäen mm. lähetysten tallennusta ja laskutusta sekä tuontiaikataulujen kirjaamista. Työssäsi olet yhteydessä toimitusketjun eri osapuoliin kuten asiakkaisiimme ja rahdinkuljettajiin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä syyskuussa ja jatkuvat 31.8.2023 saakka. Työsuhde on määräaikainen johtuen osastomme työmäärän vakiintumattomuudesta.

Odotamme sinulta:
• Positiivista asennetta ja halua oppia uutta sekä ripeää otetta työhön
• Järjestelmällisyyttä, huolellisuutta, oma-aloitteisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
• Yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn
• Office-työkalujen hyvää hallintaa
• Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito on plussaa
• Ammattikorkeakoulutason opinnot lasketaan eduksi

Tarjoamme sinulle:
• Näköalapaikan kaupan alan kansainvälisiin kuljetuksiin
• Joustavasti etä- ja lähityötä yhdistelevän hybridityömallin sekä kokoaikaisen päivätyön ma-pe
• Loppuvuonna 2022 esim. opintojen niin vaatiessa myös lyhyempi työviikko on mahdollinen
• Mahdollisuuden tehdä myös opinnäytetyö, mikäli se on ajankohtaista
• Monipuoliset K-ryhmän henkilökuntaedut

Meillä pääset kehittymään mielenkiintoisissa tehtävissä osana lämpötilahallittujen tuontikuljetusten tiimiä ammattitaitoisten työkaverien kanssa. Meitä yhdistää innostus kansainvälisiin kuljetuksiin ja asiakaspalveluhenkinen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen.

K-logistiikka on osa K-ryhmää ja yksi suurimmista logistiikan palveluntarjoajista Suomessa. Keskeisin tehtävämme on tuottaa logistiikkapalveluja K-ryhmälle. Kansainvälinen kuljetus- ja huolintaosaaminen, kattava lämpötilahallittu kuljetus- ja terminaaliverkosto sekä mittava varastokapasiteetti tarjoavat asiakkaillemme kilpailukykyiset ratkaisut. K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa. Pidämme myös huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta sekä ympäristöstä.

Lähetä hakemuksesi 21.8.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa liikennepäällikkö Anne Hölttä, puh. 01053 28779 (yhteydenotot 8.8. lähtien), [email protected].

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Huolinta-assistentti K-ryhmään Vantaalle

Vantaa
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 22.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti