Skip to main content

Huoltamokahvilatyöntekijä

Etsimme nyt asiakkaallemme Shell Helmisimpukkaan

HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄÄ

alkuun määräaikaiseen työsuhteeseen Hirvaskankaan toimipaikkaan. Työtunteja on tarjolla 75h/3vko syyskuun 2021 loppuun saakka, jolloin tarkastellaan jatkomahdollisuuksia.

Restel on Suomen suurin ravintolapalveluiden tarjoaja yli 200 ravintolan myötä, työllistäen yli 1800 henkilöä. Operoimme sekä kotimaisia suosikkeja että tunnettuja kansainvälisiä brändejä kautta maan aina Helsingistä Rovaniemelle ja Vaasasta Joensuuhun. Lue lisää: https://www.restel.fi/tyonhakijalle

Huoltamokahvilatyöntekijänä työnkuvaasi kuuluu kassatyöskentelyä, vitriinituotteiden valmistusta ja tiskausta sekä salin siisteydestä ja tavaroiden ylläpidosta huolehtimista.

Aikaisempi kokemus tehtävistä katsotaan eduksi. Kaikkiin tehtäviin tarjotaan kuitenkin kattava perehdytys, joten älä epäröi jättää hakemustasi, mikäli aiempaa kokemusta ei vielä löytyisikään. Tärkeintä meille on, että Sinulta löytyy myyntihenkinen, positiivinen ja oma-aloitteinen sekä reipas asenne työtä kohtaan kiireisemmässäkin ympäristössä.

Työajat sijoittuvat klo 7-22 väliselle ajalle.

Tarjoamme monipuolisen ja vauhdikkaan työnkuvan huipputyöporukassa, kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittyä alalla. Lisäksi saat Restelin loistavat henkilöstöedut ja suuren talon urakehitysmahdollisuudet.

Oletko etsimämme huipputekijä porukkaamme? Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-14 Johanna Moisio p. 044 523 8572, johanna.moisio@restel.fi. Muuna aikana lisätietoja saat Go On Jyväskylästä, 044 334 6315, jyvaskyla@go-on.fi. Mikäli kiinnostuit jo, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian http://go-on.likeit.fi/apply/39047741 kautta, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Huoltamokahvilatyöntekijä

Äänekoski
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 22.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Restel Liikenneasemat Oy
Äänekoski
Muurame
Restel Liikenneasemat Oy
Tampere
Restel Liikenneasemat Oy
Laukaa