Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Huoltamokahvilatyöntekijä

Shell Oriveden asemalla on polttonestemyynnin lisäksi Helmisimpukka ravintola herkullisine a la carte annoksineen sekä maistuva lounaspöytä. Makean nälkään löytyy Helmisimpukka Express-valikoiman vitriinituotteet. Lisäksi pikkunälkään Drivers Premium-pikaruoka, matkaostokset myymälästä ja matkaa voi jatkaa puhtaalla autolla, kun käyttää auton pesussa. Shell Oriveden asema on avoinna ma-pe 5-22, la 7-22 ja su 8-23.

 

Etsimme asiakkaallemme Oriveden Shell HelmiSimpukkaan HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄÄ vakinaistuvaan työsuhteeseen. Töitä on tarjolla 60h/3vko.

 

Työtehtäviin kuuluu muun muassa asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä, yleisestä siisteydestä ja viihtyvyydestä huolehtimista, vitriinituotteiden valmistusta, kuormien purkua ja tuotteiden hyllytystä sekä muita liikenneaseman monipuolisia tehtäviä. Työ on 2-vuorotyötä.

 

Odotamme:

-iloista asiakaspalveluasennetta

-aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta

-paineensietokykyä

 

Tarjoamme:

-monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät

-Go Onin kattavat henkilöstöedut

-pitkäaikaisen työsuhteen

 

Eduksi katsomme hygieniapassin, Veikkaus-koneen tuntemuksen sekä aiemman kokemuksen huoltamokahvilatyöntekijän tehtävistä, mutta nämä eivät ole välttämättömiä, sillä tehtäviin saa kattavan perehdytyksen.

 

Oletko etsimämme reipas tekijä? Jätä hakemuksesi pian oheisesta linkistä. Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Ninni Järvinen, puh. 044 491 4775 (arkisin klo 8-16).

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Huoltamokahvilatyöntekijä

Orivesi
Kokopäiväinen

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti