Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Huoltamokahvilatyöntekijä, Liikenneasema Mäkipeura

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Liikenneasema Mäkipeura Tervolassa etsii osaksi tehotiimiään osa-aikaisia viikonlopputyöntekijöitä tarvittaessa työhön kutsuttavan työsuhteisiin palvelemaan asiakkaita ja tekemään monipuolisesti muita huoltamon työtehtäviä reippaalla otteella. 

Mäkipeura on yksityinen huoltoasema Tervolassa, aivan nelostien varrella. Mäkipeuran asiakkailla on varaa valita mieleinen ruokailuvaihtoehto Kotipizzan, Hesburgerin, seisovan lounaan tai ala carte listan herkuista sekä kahvion tuotteista. Tilavalla pihalla löytyy Teboil Express-polttoaineautomaatit. www.makipeura.fi

Asiakkaiden palveleminen, kahviotuotteiden esillelaitto, kassatyö, huoltamon siisteyden ylläpitäminen sekä pikaruoka-annosten (Hesburger, pizzat) valmistus kuuluvat työtehtäviisi, joten taatustikkaan yksikään päivä ei ole samanlainen.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Tämän työn voi yhdistää esimerkiksi opintoihin tai toiseen osa-aikatyöhön - tässä työssä pystyt vaikuttamaan itse työvuorojesi ajankohtaan ja määrään!

Työaika sijoittuu huoltamon aukioloaikoihin - työtä tehdään aamu-, ilta- ja välivuorossa. Työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa Työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille.

Edellytämme:

- Iloista ja reipasta otetta työhön

- Täysi-ikäisyyttä

- Aiempi kokemus asiakaspalvelutyöstä tai pikaruokien valmistamisesta katsotaan eduksesi, mutta ei ole edellytys työlle sillä kaikki tehtävät opetetaan. 

Tarjoamme:

- Monipuoliset työtehtävät suositulla pysähdyspaikalla

- Kattavan perehdytyksen työtehtäviin

- Työn, jossa pääset taatusti oppimaan uutta

- Mukavat työkaverit

- Go Onin tuen työsuhdeasioissa ja rahan arvoiset henkilöstöedut!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Pauli Riepula, 0406116973, [email protected]

Hae tehtävää jättämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Älä jää odottelemaan viimeistä hakupäivää, sillä haastattelut aloitetaan ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Huoltamokahvilatyöntekijä, Liikenneasema Mäkipeura

Rovaniemi
95300 Tervola
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 13.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti