Skip to main content

Huoltamokahvilatyöntekijä Shell Mommola

Shell Mommola hakee joukkoonsa reipasta ja työtä pelkäämätöntä itsenäiseen työhön pystyvää HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄÄ. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa asiakaspalvelutyötä.

Työssäsi valmistat kahvilaan suolaiset vitriinituotteet, pikaruokaa, paistat pullat sekä hoidat kahvilan ja myymälän myynnin. Pystyt myös tarvittaessa tekemään keittiövuoroja ja valmistamaan lounasta.

Asema on avoinna ark. 6-20, la 7-20 ja su 8-20. Työ on kaksivuorotyötä.

Työsuhde on osa-aikainen ja määräaikainen n. 20-30h /vko. Työt alkavat viimeistään 1.6.2022 tai sovitun mukaan. Työsuhteen kesto n. 31.8.2022 asti.

Työ sopii hyvin opiskelijalle, joka pystyy työskentelemään koulun ohella välillä iltaisin ja viikonloppuisin. Työntekijällä on mahdollisuus aloittaa jo keväällä ja jatkaa syksyllä.

Arvostamme hakijassa iloisuutta, paineensietokykyä ja joustavuutta.
Työ sisältää yksintyöskentelyä, joten hakijalla on oltava organisointi kykyä ja järjestelmällisyyttä eri työtehtävien hoitoon.
Perehdytämme tehtäviin ennenkuin teet itsenäisiä vuoroja.

Edellytämme hakijalta vähintään 18v. ikää. Keittiöalan koulutus, veikkauskoneen käyttö ja hygieniapassi katsotaan eduksi.

//Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Löydä oma Go On tiimisi: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pirkanmaa, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi. //

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Huoltamokahvilatyöntekijä Shell Mommola

32700 Huittinen
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 30.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti