Skip to main content

Huoltamokahvilatyöntekijä Shell Pirkanmaa

Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Oletko luontainen asiakaspalvelija? Juuri sinä voit olla ketjumme uusin Helmi!

Haemme pitkäaikaisia huoltamokahvilatyöntekijöitä Shell Helmisimpukka asemille Pirkanmaalle keikkasopimuksella.

Mitä pääset meillä tekemään?

Meillä pääset loistamaan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä, tekemään myyntityötä ja samalla pitämään nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla vitriini-/ruokatuotteita.

Menestyksen avaimet

Olet luontainen tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Arvostamme ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Kahviloidemme Helmet ovat aurinkoisia asiakaspalvelijoita, jolla on hymy herkässä. Ammatilliset valmiudet tehtävään antaa parhaiten ravintola-alan tai kaupallisen alan koulutus sekä aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä. Mutta mikäli et vielä ole alan ammattilainen, ei huolta! Meillä pärjää heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen sekä käsistään kätevä; me kyllä koulutamme sinut tehtävään.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Pakettiin kuuluvat myös Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet niin Restelin ja kuin Baronan kautta.

Keikkasopimus solmitaan työntekijän ja Baronan välille. Töitä tulet tekemään Restel Liikenneasemat Oy:n operoimilla Shell Helmisimpukka asemilla Pirkanmaalla. Sinut perehdytetään tehtäviin Shell Helmisimpukka asemalla ja tulet tekemään vuoroja sinun aikatauluusi sopivalla tavalla.

Shell Helmisimpukka-asemat Pirkanmaalla sijaitsevat Tampereella (Lahdenperänkatu, Sammon Valtatie ja Hervanta) sekä Ruutanassa ja Ylöjärvellä. Osa asemista on auki ympäri vuorokauden ja työ sisältää myös yksintyöskentelyä, joten edellytämme täysi-ikäisyyttä. Arvostamme haluasi työskennellä myös yövuoroissa. Oma auto on plussaa, jotta pääset hyvin kulkemaan.

Voit tutustua työskentelyyn liikenneasemalla tämän videon välityksellä. Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä

Hae paikkaa viimeistään 08.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: linda.kallioinen@barona.fi, 045 7881 8774

Restel Liikenneasemat Oy

Shell HelmiSimpukka -ravintolat tarjoavat kattavat palvelut ja hyvää ruokaa niin pieneen kuin isoonkin nälkään. Shell HelmiSimpukka -ravintolat sijaitsevat hyvillä paikoilla, ne ovat viihtyisiä ja saat aina reipasta ja iloista palvelua. Shell HelmiSimpukat löydät Shell- ja St1-huoltoasemien yhteydestä.

Ravintoloistamme löytyy laaja skaala hyvin monipuolisia työtehtäviä ympäri Suomen. Asemamme ovat tunnettuja reippaasta ja iloisesta palvelustaan sekä viihtyisästä ilmapiiristään, jonka luovat tyytyväiset ja yhteen hiileen puhaltavat työntekijät – meillä on mukavaa tehdä töitä!

Jos olet kerrassaan helmi tyyppi, tule meille töihin!

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Huoltamokahvilatyöntekijä Shell Pirkanmaa

Restel Liikenneasemat Oy
Tampere
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 21.07.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Restel Liikenneasemat Oy
Tampere
Restel Liikenneasemat Oy
Parkano
Restel Liikenneasemat Oy
Tampere
Restel Liikenneasemat Oy
Äänekoski