Skip to main content

Huoltamokahvilatyöntekijä Shell Savonlinna Miekkoniemi

Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Oletko luontainen asiakaspalvelija? Juuri sinä voit olla ketjumme uusin Helmi!

Haemme kahta huoltamokahvilatyöntekijää Shell Savonlinna Miekkoniemeen!

Mitä pääset meillä tekemään?

Meillä pääset loistamaan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä, tekemään myyntityötä ja samalla pitämään nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla vitriini-/ruokatuotteita.

Menestyksen avaimet:

Olet luontainen tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Arvostamme ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Kahviloidemme Helmet ovat aurinkoisia asiakaspalvelijoita, jolla on hymy herkässä.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotain uutta. Pakettiin kuuluvat myös Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet.

Toinen avoinna oleva paikka on vakituinen, työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla keskimäärin 63h/3vko. Toinen avoinna oleva paikka on määräaikainen kesätyö kesäkuun alusta syyskuun loppuun saakka ja töitä on tarjolla keskimäärin 63h/3vko. Shell HelmiSimpukka on auki viikon jokaisena päivänä ja työvuorot sijoittuvat aukioloaikojen mukaan.

Oletko sinä ketjumme uusi Helmi? Voit tutustua työskentelyyn liikenneasemalla tämän videon välityksellä. Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hae paikkaa viimeistään 20.06.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: joel.pulkkinen@barona.fi

Shell HelmiSimpukka Savonlinna Miekkoniemi

Shell HelmiSimpukka -ravintolat tarjoavat kattavat palvelut ja hyvää ruokaa niin pieneen kuin isoonkin nälkään. Shell HelmiSimpukka -ravintolat sijaitsevat hyvillä paikoilla, ne ovat viihtyisiä ja saat aina reipasta ja iloista palvelua. Shell HelmiSimpukat löydät Shell- ja St1-huoltoasemien yhteydestä. Ravintoloistamme löytyy laaja skaala hyvin monipuolisia työtehtäviä ympäri Suomen. Asemamme ovat tunnettuja reippaasta ja iloisesta palvelustaan sekä viihtyisästä ilmapiiristään, jonka luovat tyytyväiset ja yhteen hiileen puhaltavat työntekijät – meillä on mukavaa tehdä töitä! Jos olet kerrassaan helmi tyyppi, tule meille töihin!

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Huoltamokahvilatyöntekijä Shell Savonlinna Miekkoniemi

Shell HelmiSimpukka Savonlinna Miekkoniemi
Savonlinna
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 07.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus