Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Huoltamokahvilatyöntekijä St1 Naantali

St1 Naantali hakee kesätyöhön reipasta ja työtä pelkäämätöntä kokkitaitoista HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄÄ. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa asiakaspalvelutyötä.

Monipuoliseen työnkuvaasi kuuluu kassatyöskentely, vitriinituotteiden sekä ruoka-annosten valmistus, siisteydestä huolehtiminen sekä lounaskokin tuuraukset.

Koska työhösi kuuluu kokin lounas- ja a la carte-tuurauksia, tulee Sinulla olla aiempaa keittiökokemusta. Aiempi kassaosaaminen katsotaan myös eduksesi.

Arvostamme hakijassa iloista, asiakaspalveluhenkistä asennetta, samalla luotettavaa ja huolellista otetta työhön.

Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä. Suomen kielitaito on välttämättömyys, muu kielitaito on tietenkin vain plussaa. Hygieniapassi tulee olla.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen, jossa vähimmäistyöaika on 65 h/3vko.
Työt alkavat toukokuussa jatkuen kesäkauden yli elo-syyskuulle saakka. Työ on kaksivuorotyötä ja työajat ovat klo 5-22 välillä.

Olethan nopea, sillä paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Kiinnostuitko? Kysy tarvittaessa lisää Go On Turun toimistosta p. 044-980 2826 tai [email protected]

//Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Löydä oma Go On tiimisi: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pirkanmaa, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi. //

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Huoltamokahvilatyöntekijä St1 Naantali

Naantali
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 31.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti