Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Huoltamotyöntekijä

Haemme asiakasyrityksellemme Raaheen HUOLTAMOTYÖNTEKIJÄÄ kahvila-, ravintola- ja huoltamotuotteiden myyntiin.

Etsimme ripeätahtiseen työskentelyyn hyvin taipuvaa iloista työntekijää, jolla on reipas ja positiivinen asenne sekä hyvät asiakaspalvelutaidot. Hymysi ei hyydy hurjimmankaan kiireen keskellä. Päätehtävänäsi on ottaa haltuun kassan puoli, mutta pääset myös kuljettamaan ruokia asiakkaille ja halutessasi myöhemmin myös valmistamaan pikaruokia.

Edellytämme B-ajokorttia ja hygieniapassia, aiempi kokemus asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin asenteesi. Emme tuijota pelkästään työ- tai koulutodistuksiasi, vaan positiivisella ja oma-aloitteisella meiningilläkin pääset jo pitkälle.

Työtunnit sopimuksen mukaan, töitä tehdään arkisin ja viikonloppuisin sekä päivä- että iltavuorossa. Tarve on pitkäaikainen ja tarjolla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Jätä hakemuksesi linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahen HR-assistentti Johanna Patanen, puh. 045 346 2688, [email protected]

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Huoltamotyöntekijä

86100 Pyhäjoki
Raahe
92400 Siikajoki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 27.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti