Skip to main content

Huoltamotyöntekijä, Lapua

Haemme Lapuan keskustan Shell Helmi Simpukalle reipasta ja motivoitunutta Huoltamotyöntekijää.

Jos ei ole vielä kesätyöpaikkaa ja työt huoltamolla kiinnostavat, niin tässä olisi yksi loistava mahdollisuus. Töitä on tarjolla aluksi toukokuusta elokuuhun, mutta mahdollisuus jatkaa myös sen jälkeen on mahdollista. Töitä on 90 tuntia kolmessa viikossa ja työajat vaihtelevat maanantaista lauantaihin 6-22 ja sunnuntaisin 8–22 välillä.

Pystyt toimimaan haastavissa ja nopeatempoisissa asiakaspalvelutehtävissä, olet joustava sekä luotettava työntekijä, jolta hymy irtoaa myös kiireen keskellä. Uskallat ottaa vastuuta ja toimia välillä yksinkin.

Aikaisempi kokemus monipuolisista huoltamotöistä, asiakaspalvelusta ja kassatyöskentelystä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Osaamisen ja kokemuksen voi myös korvata hyvällä asenteella ja oppimishalulla.

Työt alkavat toukokuussa määräaikaisella sopimuksella eli ole nopea jos työt kiinnostaa. Tarjolla on työtä rennossa työporukassa, hyvällä asenteella ja ammattitaidolla höystettynä. Mahdollisuus myös töiden jatkumiseen syksyllä esim. opiskelujen ohella tai jos oikein kiinnostaa, niin vakituistakin paikkaa on tarjolla.

 Tarjoamme sinulle:

 – Vauhdikkaan työpaikan, jossa pääset kehittämään osaamistasi

– Työehtosopimuksen mukaisen palkan

– Hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7

– Huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme

– Paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan

 

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelutyökalu, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Saku Ojala, saku.ojala@go-on.fi, 040 594 8655

Hae tätä työpaikkaa

Huoltamotyöntekijä, Lapua

62100 Lapua
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 15.04.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus