Skip to main content

Huoltamotyöntekijä, Rauhankadun Shell

Haemme asiakkaallemme HUOLTAMOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Joensuuhun. 

Etsimme työntekijää huoltamon palvelutehtäviin. Työtehtäviisi kuuluu myyntihenkistä asiakaspalvelua, pikaruokatuotteiden ja vitriinituotteiden valmistusta, hyllytystä sekä aseman puhtaanapitoa. Sinun ei tarvitse olla valmis tekijä, sillä tehtäviin perehdytetään. Työtä tehdään n. 112,5 tuntia kolmessa viikossa ja se tapahtuu Rauhankadun Shell-asemalla. 

Myymälän lisäksi Shell-asemalla on Helmisimpukka Express-kahvila, Drivers Premium-pikaruoka, Helmisimpukan Aina Tarjolla-menu, polttonestemyynti sekä autonpesu. Toivomme sinulta ennen kaikkea pirteää ja iloista asennetta, reipasta työotetta sekä hyvää paineensietokykyä. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa, kaikkina viikon päivinä. Katsomme eduksesi veikkauskoneen tuntemuksen, hygieniapassin ja kokemuksen kahvilatyöskentelystä. Pyydämme sinua esittämään myös salmonellatodistuksen työn alkaessa. 

Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan suoraan asiakkaamme kanssa. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Toivomme että pystyt sitoutumaan tehtävään pidemmäksikin ajaksi. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevan työehtosopimuksen mukaan. 

Oletko etsimämme työntekijä? Toimi nopeasti ja jätä hakemus alla olevan linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun asiakkuuspäällikkö Jussi Riikonen, p. 050 377 9905, jussi.riikonen@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Huoltamotyöntekijä, Rauhankadun Shell

Joensuu
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 25.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja