Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Huoltamotyöntekijä, St1 Kauhajoki As

Etsimme asiakkaallemme Kauhajoen St1:lle HUOLTAMOTYÖNTEKIJÄÄ kesäksi 2021!

Jos sinulla ei vielä ole kesätyöpaikkaa ja työt huoltamolla kiinnostavat, tässä olisi yksi loistava mahdollisuus sinulle! Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, kassatyöskentely, vitriinituotteiden valmistus ja esillepano, sekä huoltamon siisteydestä huolehtiminen. Töitä on alkuun tarjolla toukokuusta elokuuhun, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkaa myös sen jälkeen. Takuutunteja on tarjolla 60h/3vko. Työajat sijoittuvat huoltamon aukioloaikojen mukaan.

Etsimämme henkilö pystyy toimimaan haastavissa ja nopeatempoisissa asiakaspalvelutehtävissä, on joustava sekä luotettava työntekijä, jolta hymy irtoaa myös kiireen keskellä. Lisäksi etsimämme henkilö uskaltaa ottaa vastuuta ja toimia välillä yksinkin.
Eduksi katsomme aikaisemman kokemus monipuolisista huoltamotöistä, asiakaspalvelusta ja kassatyöskentelystä, mutta se ei ole välttämätöntä. Osaamisen ja kokemuksen voi myös korvata hyvällä asenteella ja oppimishalulla.

Työt alkavat toukokuussa määräaikaisella sopimuksella eli toimi nopeasti, mikäli työt kiinnostavat sinua! Tarjolla on työ rennossa työporukassa, hyvällä asenteella ja ammattitaidolla höystettynä.

 Tarjoamme sinulle:

– Vauhdikkaan työpaikan, jossa pääset kehittämään osaamistasi
– Työehtosopimuksen mukaisen palkan
– Hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7
– Huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme
– Paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan

 

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelutyökalu, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Saku Ojala, saku.ojala@go-on.fi, 040 594 8655.

Hae tätä työpaikkaa

Huoltamotyöntekijä, St1 Kauhajoki As

61800 Kauhajoki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 28.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus