Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Huoltoasentaja

HUOLLON AMMATTILAINEN?
HALUAMME KUULLA SINUSTA LISÄÄ

Huoltoasentaja

Sandvik Mining and Construction Finland Oy on kaivos- ja urakointiteollisuuden toimittaja. Tarjontaamme kuuluvat korkealaatuiset laitteet, kattavat jälkimarkkinapalvelut ja tekniset ratkaisut mm. maanpäälliseen ja -alaiseen poraukseen, murskaukseen ja seulontaan, lastaukseen ja kuljettamiseen sekä kalliorakentamiseen. Organisaatiossamme työskentelee n. 100 henkilöä Vantaalla, Lohjalla, Nokialla, Kajaanissa ja Torniossa. Haemme nyt Kajaanin toimipaikan alaisuuteen, vakituiseen työsuhteiseen aktiivista ja ammattitaitoista huoltoasentajaa.

Tehtäväsi

Tehtäviisi kuuluvat Sandvik Mining and Construction Finland Oy:n tuotetarjontaan kuuluvien murskaus-, seulonta- ja syötinlaitteiden kunnossapitotyöt ja teknisten ongelmien ratkaisuun sekä uusien laitteiden asennuksiin ja käyttöönottoihin liittyvät tehtävät. Työskentelet pääosin asiakaskaivoksillamme Pohjois-Suomessa.

Osaamisalueet

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta esim. koneenasentaja tai raskaskoneasentaja
  • Asiakaspalveluasennetta
  • Perustason tietotekniikkataitoja
  • Voimassa olevaa ajokorttia ja matkustusvalmiutta
  • Joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työhön sekä halua oppia uutta

Englannin ja/tai ruotsin kielen taito sekä kokemuksesi teollisuuden kunnossapidosta, koneasennuksesta, teräsrakennetöistä/hitsauksesta ja hydrauliikasta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä alan huipputuotteiden parissa sekä mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen. Lisäksi tarjoamme kestävään kehitykseen keskittyvän, monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin, jossa arvoina ovat innovaatio, reilu peli, asiakaskeskeisyys ja voittamisen tahto. Me sandvikilaiset uskomme, että kokemusten, näkökulmien ja taustan monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme.

Tutustu lisää Sandvikiin ja sen työntekijöihin: stories hubLinkedIn tai Facebook.

Lisätietoja/yhteydenotot

Petri Nevala, huollon työnjohtaja, p. 040 481 1459.

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44444.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.6.2021 mennessä. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme jo hakuajalla. 

Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa home.sandvik/careers.

Hakiessasi tehtävää muistathan lisätä myös hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV.

Työpaikan tunnus on R0027571.

Huoltoasentaja

Kajaani
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 01.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
+900 milj. euroa

Jaa työpaikkailmoitus