Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Huoltoasentaja

Tule osaksi kansainvälistä, tulevaisuuteen katsovaa edelläkävijöiden joukkoa! Huoltotiimimme etsii nyt asentajaa Jyväskylän keskuskorjaamolle.

TOIMENKUVASI

Huoltoasentajan tehtävä pitää sisällään henkilönostimien ja maansiirtokoneiden monipuolisia kunnossapitotehtäviä Jyväskylän keskuskorjaamolla ja asiakkaiden työmailla Keski- ja Itä-Suomen alueella. Työskentelet itsenäisesti, mutta toimit myös luontevasti tiimissä ja joustat tarvittaessa toiminnan mukana.

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?

Etsimme tiedonhaluista ja aloitekykyistä persoonaa, joka tarttuu toimeen tilanteessa kuin tilanteessa. Työssä menestyäksesi toimintasi tulisi olla asiakaslähtöistä ja sinulla tulisi olla halua kehittää toimintaamme. Työturvallisuus ja turvallinen työskentely ovat sinulle itsestään selviä asioita Lisäksi odotamme sinulta

  • ammatillista teknistä peruskoulutusta
  • asiakaslähtöistä asennetta, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta
  • arvostamme työkokemusta kaikenlaisten moottorikäyttöisten ajoneuvojen, työkoneiden tai henkilönostimien, huolto- ja korjaustoiminnasta.

Eduksesi katsomme voimassa olevat soveltuvat pätevyydet (työturvallisuuskortti, tulityökortti, S3, henkilönostimien tarkastajan sertifikaatti) sekä ymmärryksen sähkö- ja hydrauliikkakuvista

Tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä yrityksessä, jolla on vahva brändi Pohjoismaissa. Meillä on erinomaiset kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä monipuoliset henkilöstöedut, kuten kulttuuri- ja liikuntaetu, kattavat työterveyspalvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Cramo Care -yritysvastuuohjelmamme mukaisesti tarjoamme kaikille työntekijöillemme kannustavan ja turvallisen työpaikan. Cramo Finland Oy on nikotiinivapaa yritys vuodesta 2020 alkaen. Olemme myös mukana Savuton Suomi 2030 -verkostossa. Lisäksi olemme saaneet Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen sekä Suomen aktiivisin työpaikka -sertifikaatin.

WE ARE SHAPERS

Me olemme suunnannäyttäjiä, tulevaisuuden muokkaajia - ihmisiä, joiden intohimona on pyrkiä tekemään asiat aina vähän paremmin. Meistä jokaisesta löytyy erityinen Shaper DNA, joka koostuu kolmesta osasta: Attitude, Boels as One sekä Commitment. 

Olemme motivoituneita, innostuneita ja muutosta pelkäämättömiä ammattilaisia, jotka haluavat kehittää ja kehittyä, ja joille asiakas on aina ykkönen. Emme ole vain töissä Cramolla, vaan olemme muokkaamassa toimialaa ja luomassa yrityksen tulevaisuutta. Siksi henkilöstölupauksemme on We Are Shapers.

HAE MUKAAN!   

Mikäli haluat päästä kehittämään toimintaamme ja työskennellä ammattitaitoisessa tiimissä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 8.8.2021 oheisen hakulinkin kautta.  Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Miia Hoikka, puh. 050 3624931.

 

 

 

Huoltoasentaja

Jyväskylä
Kokopäiväinen

Julkaistu 09.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja