Skip to main content

Huoltoasentaja

Tule osaksi kansainvälistä, tulevaisuuteen katsovaa edelläkävijöiden joukkoa! 

Huoltotiimimme etsii nyt asentajaa Oulun seudulle. Huoltotyöt sijoittuvat Oulun, Raahen, Pyhäjoen ja Kemin alueille.

TOIMENKUVASI

Huoltoasentajan tehtävä pitää sisällään henkilönostimien ja maansiirtokoneiden monipuolisia kunnossapitotehtäviä. Työskentelet itsenäisesti, mutta toimit myös luontevasti tiimissä ja joustat tarvittaessa toiminnan mukana. Työturvallisuus ja turvallinen työskentely ovat sinulle itsestään selviä asioita.

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?

Etsimme tiedonhaluista ja aloitekykyistä persoonaa, joka tarttuu toimeen tilanteessa kuin tilanteessa. Työssä menestyäksesi toimintasi tulisi olla asiakaslähtöistä ja sinulla tulisi olla halua kehittää toimintaamme. Lisäksi odotamme sinulta

  • ammatillista teknistä peruskoulutusta
  • asiakaslähtöistä asennetta, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta
  • arvostamme työkokemusta kaikenlaisten moottorikäyttöisten ajoneuvojen, työkoneiden tai henkilönostimien  huolto- ja korjaustoiminnasta.

Eduksesi katsomme voimassa olevat soveltuvat pätevyydet (työturvallisuuskortti, tulityökortti, S3) sekä ymmärryksen sähkö- ja hydrauliikkakuvista.

Tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä yrityksessä, jolla on vahva brändi Pohjoismaissa. Meillä on erinomaiset kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä monipuoliset henkilöstöedut, kuten kulttuuri- ja liikuntaetu, kattavat työterveyspalvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Cramo Care -yritysvastuuohjelmamme mukaisesti tarjoamme kaikille työntekijöillemme kannustavan ja turvallisen työpaikan. Cramo Finland Oy on nikotiinivapaa yritys vuodesta 2020 alkaen. Olemme myös mukana Savuton Suomi 2030 -verkostossa. Lisäksi olemme saaneet Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen sekä Suomen aktiivisin työpaikka -sertifikaatin.

WE ARE SHAPERS

Me olemme suunnannäyttäjiä, tulevaisuuden muokkaajia - ihmisiä, joiden intohimona on pyrkiä tekemään asiat aina vähän paremmin. Meistä jokaisesta löytyy erityinen Shaper DNA, joka koostuu kolmesta osasta: Attitude, Boels As One sekä Commitment. 

Olemme motivoituneita, innostuneita ja muutosta pelkäämättömiä ammattilaisia, jotka haluavat kehittää ja kehittyä, ja joille asiakas on aina ykkönen. Emme ole vain töissä Cramolla, vaan olemme muokkaamassa toimialaa ja luomassa yrityksen tulevaisuutta. Siksi henkilöstölupauksemme on We Are Shapers.

HAE MUKAAN!   

Mikäli haluat päästä kehittämään toimintaamme ja työskennellä ammattitaitoisessa tiimissä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 29.7.2021 oheisen hakulinkin kautta.  Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Jarno Kesti, puh. 0406474247.

 

Huoltoasentaja

Oulu
Kemi
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus