Skip to main content

Tehtäviisi kuuluu ilmankuivaajien, -kostuttimien ja lämmöntalteenottokiekkojen ylläpito-, huolto- ja asennustoimenpiteet. Päivittäinen työ sisältää sähköisten ja mekaanisten vikojen etsintää sekä korjaavien toimenpiteiden suorittamista. Ilmankuivaajien asennustöiden lisäksi vastaat laitteiden käyntiinajosta ja asiakkaiden käyttökoulutuksista. Teet työtä pääsääntöisesti itsenäisesti, mutta myös yhdessä mukavien työkavereiden kanssa.

Toivomme sinulta sähkö- tai automaatioasentajan peruskoulutusta ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta esimerkiksi kunnossapidon sähkötöistä. Olet asiakaspalvelulähtöinen, vastuullinen, itsenäinen ja organisoit mielelläsi omaa työtäsi. Suomen kielen lisäksi pärjäät englannin kielellä sekä kirjallisesti että suullisesti, muu kielitaito eduksi. Tehtävä edellyttää olemassa olevaa B-ajokorttia.  

Tarjoamme sinulle vakituisen, haasteellisen ja mielenkiintoisen työn kasvavassa ja alalla tunnetussa vakavaraisessa yrityksessä. Tarjoamme hyvät edut ja joustavan työn mukavassa työilmapiirissä. Saat arvokasta työkokemusta ja pääset oppimaan uutta hyvin vastuullisessa ja itsenäisessä roolissa. Lisäksi saat käyttöösi huoltoauton, kaikki tarvittavat työvälineet ja kokeneen tiimin tuen. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7.30-16 välillä.

Työtäsi teet kotoa tai toimistolta käsin vaihtelevasti ympäri Suomea, pääasiassa kuitenkin Etelä-Suomessa.

Hakijoita haastatellaan koko hakuprosessin ajan ja työntekijä palkataan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Huoltoasentaja

Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen
3 - 5 vuotta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 21.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus