Skip to main content

Huoltoasentaja

Haemme nyt asiakkaallemme Hakonen Solutions Oy:lle huoltoasentajaa monipuolisiin tehtäviin vakituiseen työsuhteeseen!

Toimeksiantajayritys

Hakonen on kodinkoneiden, huonekalujen ja pesulalaitteiden kuljetuksiin ja asennuksiin erikoistunut yritys. Hakosen asiakkaisiin kuuluvat esimerkiksi kodinkone- ja huonekaluliikkeet sekä kiinteistöt. Yrityksen toimintaan kuuluvat monipuoliset palvelut, kuten kuljetus, asennus, kierrätys, huolto, hankinta, varastointi ja terminaalipalvelut.

Tällä hetkellä Hakonen on kotiinkuljetusten ja asennusten valtakunnallinen markkinajohtaja, ja se on Suomen suurin kodinkoneiden ja pesulakoneiden huoltaja. Lue lisää https://hakonen.fi/kaikki-palvelut/


Työtehtävän kuvaus

Työtehtäviisi kuuluvat kodin- ja pesulakoneiden huoltojen suorittaminen asiakkaan tiloissa. Asiakkaiden kohtaaminen on osa jokapäiväistä työtä, joten etsimme ihmistä, joka haluaa rakentaa onnistuneita asiakaskohtaamisia. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kodin- ja pesulakoneiden huoltotöistä, sillä työ on itsenäistä ja vaatii työntekijältä itseohjautuvuutta.

Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan oman aikataulusi suunnitteluun, sillä saat suunnitella ajoreittejä ja aikatauluja pitkälle itse. Työtunteja on 37,5h/vko.


Toivomme sinulta:

  • sähköalan koulutus, S3-sähköpätevyys on plussaa
  • vähintään B-ajokortti
  • osaamista kylmätöistä alle 3 kg (kompressorin vaihtotyöt)
  • hyvä pääkaupunkiseudun tuntemus
  • sujuva suomen kielen taito


Tarjoamme:

  • vakituisen työn asiakasyrityksemme listoilla
  • motivoivan palkkauksen ja mahdollisuuden suoritepalkkaan
  • hyvät etenemis- ja kehittymismahdollisuudet


Kiinnostuitko? Hae nyt, sillä etenemme haussa jo hakuaikana!
Tarvitsemme ainoastaan päivitetyn CV:si. Tehtävään pääset hakemaan oheisesta linkistä. Jos sinulle jäi kysyttävää, hausta vastaa HR-konsultti Julia Tähtinen, johon voi olla yhteydessä numeroon 040 689 3200.

-Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.-

 

Huoltoasentaja

Uusimaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 11.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus