Skip to main content

Geomachine Oy etsii kokenutta asentajaa vakituiseen työsuhteeseen Tuusulaan

Olemme vuonna 1984 perustettu maaperätutkimuskoneiden kotimainen valmistaja. Teemme koneiden suunnittelua, valmistusta, huoltoa, vuokrausta, sekä kalusto- ja varaosamyyntiä. Tehtaamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tuusulassa. Tehtaassamme työskentelee 30 henkilöä. Olemme tiivis porukka, jossa on hyvä yhteisen tekemisen meininki. Kuulumme Tampereen Konepajat Oy konserniin, joka työllistää yhteensä noin 250 konepaja-alan ammattilaista ympäri Suomea.

 Mitä tulet tekemään?

Tehtäviisi kuuluu maaperätutkimuskoneiden vianmääritykset, huoltotyöt ja laitteistojen kalibroinnit. Autat tarvittaessa myös uusien laitteiden valmistuksessa. Pääasiallinen työpaikkasi on tehtaallamme Tuusulassa, mutta rooliisi kuuluu myös kenttähuollot asiakkaan työmailla, pääsääntöisesti kotimaassa.

Mitä sinulta odotetaan?

Sinulla on kokemusta sekä sähkö- että mekaniikka-asentajan töistä liikkuvien työkoneiden parissa. Olet kiinnostunut tekniikasta ja etsit itsenäisesti ratkaisuja ongelmiin. Hydrauliikka on sinulle tuttuja ja hallitset myös väyläohjausjärjestelmät. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Me tarjoamme sinulle:

  • laaja-alaisen, vaihtelevan toimenkuvan
  • uusia haasteita ratkottavaksi päivittäin
  • siistin ja viihtyisän työympäristön
  • työporukan, jossa viihdytään
  • työskentelyajan liukuvalla työajalla
  • kilpailukykyisen palkan

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella hakuaikana arkisin klo 9 - 15 huoltopäällikkö Alex Lindholmilta, p. 040 450 6627

Lähetä ansioluettelosi ja hakukirjeesi palkkatoiveineen osoitteeseen alex.lindholm(a)geomachine.fi. Haku jatkuu kunnes sopiva tekijä löytyy.

Huoltoasentaja

Tuusula
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Bolt.Works Oy
Kouvola
Barona Teollisuus
Kerava
Barona Teollisuus
Vantaa