Skip to main content

Huoltoasentaja konevuokraamoon Vantaalle

Hämeen Rakennuskone Oy, HRK-konevuokraamot on 1975 perustettu suomalainen perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme työkohteeseen teknisesti korkeatasoiset, turvalliset ja kuhunkin työhön parhaiten soveltuvat laitteet. 

Tutustu Hämeen Rakennuskoneeseen paremmin HRK.fi

 

HRK-konevuokraamot Vantaa hakee kauttamme huollon puolelle huoltoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yrityksen päätoimenkuvaan kuuluu rakennuskoneiden, työmaatilojen ja henkilönostinten vuokraustoiminta. Hämeen Rakennuskone Oy palvelee rakennustyömailla, teollisuudessa sekä ammattilaisten että yksityisten keskuudessa. HRK-konevuokraamolla työtä tehdään hyvällä tahdilla ja mukavalla porukalla.

 

Työssä pääset tekemään rakennuskonevuokraamon monipuolisen konekaluston huolto-, korjaus- ja ylläpitotöitä. Työsi on monipuolista, sisältäen sekä tarkkuutta, että fyysistä kuntoa vaativia työvaiheita. Työtä tehdään asiakkaidemme työmailla Uudellamaalla, mutta tilanteen mukaan myös omalla työpisteellä Vantaalla.

 

Perehdytämme ja opastamme sinut asiaankuuluvalla tavalla. Alalle sopiva koulutus sekä kokemus koneiden korjaamisesta ja huollosta katsotaan eduksi, kuten myös B-ajokortti ja oma-auto. Tätä tärkeämpää on kuitenkin rautainen asenne ja halu kehittyä! Tehtävä sopii vastavalmistuneelle tai kohta valmistuvalle asentajalle kasvamaan vaativampiin tehtäviin kokemuksen karttuessa.

 

Mitä odotamme hakijalta:

  • Sopivaa ammatillista koulutusta
  • Oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja huolellisuutta  
  • Tiimityöskentelytaitoa ja halua oppia uutta 
  • Hyvää asennetta työtä ja työkavereita kohtaan
  • Aiempi kokemus hissien, henkilönostimien ja mastolavojen huollosta sekä korjaamisesta katsotaan eduksi

 

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme sinulle vakituisen työn kasvavassa yrityksessä. Työhön sisältyy mukavat työkaverit, monipuolinen ja haasteellinen työnkuva sekä kilpailukykyinen palkkaus. 

Työvuorot ovat arkisin maanantaista perjantaihin aikavälillä 07.00–16.00.

 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Hanna Rasimäki
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 443 2915
hanna.rasimaki@eezy.fi

www.eezy.fi

Huoltoasentaja konevuokraamoon Vantaalle

Eezy Oyj
Uusimaa
Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Pirkanmaa
Eezy Oyj
Pirkanmaa
Eezy Oyj
Vantaa
Eezy Oyj
Uusimaa