Skip to main content

Huoltoasentaja liikkuvaan työhön

Etsimme asiakasyrityksellemme vakinaistuvaan työsuhteeseen huoltoasentajaa porttihuoltoihin ja asennuksiin. Suurin osa asennuksista tehdään heikkovirtapuolella. Työ on ulkona tehtävää päivätyötä. Työnkuva on itsenäinen; huoltotyöt tehdään itsenäisesti ja asennustyöt tehdään työparin kanssa.Työhönottopiste sijaitsee Tuusulassa, mutta työn liikkuvuuden vuoksi ajokortti on välttämätön. Tehtävässä katsomme eduksi osaamisen puikkohitsaamisesta sekä sähköasentajan koulutuksen. 

      Jos olet hakemamme osaaja ja olet valmis töihin, täytähän heti hakemuksen tai pirauttele meille päin, jos herää lisäkysymyksiä.

      Täytä hakemus osoitteessa: http://promesta.likeit.fi/apply/12175245

      ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa töitä teollisuusalan ammattilaisille. Me arvostamme osaamista ja etsimmekin teollisuusalan parhaita timantteja, mutta hyvällä asenteella pääset jo pitkälle. Toimimme koko Suomen alueella, toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Pukinmäessä ja Porvoon keskustassa. Tarjolla on monipuolisesti erilaisia työtehtäviä määräaikaisista vakinaisiin työsuhteisiin ja suorarekrytointeihin. Katso myös muut teollisuusalan avoimet työpaikat nettisivuiltamme www.promesta.fi tai täytä avoin hakemus ja katsotaan sinulle sopiva työpaikka.

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti