Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Huoltoasentaja Rautajärven Konehuolto Oy:lle

Huoltoasentaja Rautajärven Konehuolto Oy:lle

Rautajärven Konehuolto Oy on vuonna 2011 perustettu yritys, joka palvelee laaja-alaisesti rakentamisen ja teollisuuden ammattilaisia sekä yksityisiä toimijoita. Yritys erikoistuu nostolaitteiden ja henkilönostinten ,maanrakennus- ja rakennuskoneiden, kuljetuskaluston sekä raskaankaluston huolto-, korjaus- ja tarkastustöihin. Yrityksen kehittyessä toiminta on laajentunut kattamaan metallirakenteiden sekä teknisten järjestelmien suunnittelun ja toteutuksen.

Etsimme Rautajärven Konehuolto Oy:lle Kangasalle useaa huoltoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Töihin kuuluu pääasiallisesti erilaisten nostimien ja infra-alan erikoislaitteiden huoltotehtävät. Lisäksi työssä toimitaan maanrakennuslaitteiden huoltotehtävissä. Töitä tehdään sekä hallilla että kentällä.

Työssä tarvitaan ongelmaratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta ja hyvää asennetta työtä kohtaan. Aikaisemmalla koulutuksellasi ei ole väliä, sillä työhön koulutetaan. Etuna nähdään aikaisempi kokemus erilaisista koneiden kanssa toimimisesta, esimerkiksi kuskina tai korjaustehtävissä. Työ sopii niin kokeneemmalle konkarille kuin uraansa aloittelevalle työntekijälle.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen.

Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16:
Antti Tuhkala: 050 591 6014 antti.tuhkala@bolt.works

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Huoltoasentaja Rautajärven Konehuolto Oy:lle

Kangasala
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus