Skip to main content

Huoltoasentaja Seinäjoelle

Oletko jo pitkään etsinyt työtehtävää, joka on liikkuvaa ja jokainen päivä on erilainen? Tehtävää, jossa pääset hyödyntämään kädentaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä?

Haemme yhdessä Assa Abloyn kanssa Huoltoasentajaa toimimaan Seinäjoen alueelle teollisuuden-, logistiikan- sekä henkilöliikenneovien huoltotoimenpiteisiin. Assa Abloyn tuotteet ovat sinulle jo varmasti entuudestaan tuttuja esimerkiksi kauppakeskuksien sisäänkäynneiltä. Tehtävä on vakituinen ja sopimus solmitaan Assa Abloyn ja valitun henkilön välille. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin yhdessä vuorossa klo 7-15.30. Työt alkavat heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Huoltoasentajana saat toimistoksesi täydellisesti varustellun huoltoauton, jolla liikut Seinäjoen alueella huoltokohteisiin omalta kotioveltasi lähtien. Suoritat asiakkaiden tiloissa tuotteiden määräaikaishuoltoja sekä viankorjauksia työkaluja hyödyntäen. Olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin myös puhelimitse.

Hakijoilta edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä B-ajokorttia. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn sekä uskallat olla aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin puhelimitse. Tehtävässä tarvitaan myös jonkin verran fyysistä kuntoa.

Eduksesi on, mikäli omaat sähkö- tai automaatioasentajan koulutuksen. Lisäksi aiempi kokemus tehtävistä, joissa olet päässyt hyödyntämään erilaisia työkaluja, on eduksesi. Kokemus asiakaspalvelusta katsotaan myös eduksi.

Tarjolla on tehtävä, jossa pääset itsenäisesti toimimaan liikkuvassa ja monipuolisessa tehtävässä. Saat kattavan perehdytyksen Assa Abloyn tuotteisiin ja tehtävään, joten sinun ei tarvitse olla valmis osaaja. Kaiken tämän lisäksi sinulla on hyvä mahdollisuus vaikuttaa itse palkkaasi eri kannusteiden avulla!

Kiinnostuitko tehtävästä?

Haethan tehtävää pikimmiten osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan ajantasainen CV. Haku on auki 16.10.2022 asti, mutta haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävät heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Minna Nummelin puhelimitse 040 357 2654 tai sähköpostitse minna.nummelin@adecco.fi

ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy on osa ASSA ABLOY-konsernia, maailman johtavaa sisäänkäyntiratkaisuiden toimittajaa. ASSA ABLOY Entrance Systems Oy on toiminut Suomen markkinoilla jo vuodesta 1962. Olemme markkinajohtaja alallamme ja tarjoamme maailman kattavimman valikoiman automatisoituja sisäänkäyntiratkaisuja. Lue meistä lisää: www.assaabloyentrance.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: Minna Nummelin, minna.nummelin@adecco.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Huoltoasentaja Seinäjoelle

Adecco
Seinäjoki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 22.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Pohjois-Savo
Eezy Oyj
Etelä-Karjala
Eezy Oyj
Etelä-Karjala
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti