Skip to main content

Huoltoasentaja, Thales DIS Finland

Omaatko kokemusta tuotannonlaitteiden huolloista? Sinua kiinnostaa koneiden parissa työskentely ja olet aina valmiina oppimaan uutta?

Nyt on paikka auki juuri sinulle!

Etsimme asiakkaallemme Thales DIS Finlandille huoltoasentajia Vantaan Martinlaaksossa sijaitsevalle tehtaalle.

Thales DIS Finland on osa kansainvälistä, maailmanlaajuista Thales konsernia, joka tarjoaa palveluita ilmailun, tietoliikenteen, liikenteen, digiturvallisuuden ja tunnistautumisen sekä puolustusteollisuuden alalla. Vantaalla Thales DIS Finland keskittyy erilaisiin tietoturvaratkaisuihin sekä turvateknisten asiakirjojen ja älykorttien valmistukseen. Vantaalla sijaitseva tuotantolaitos on erikoistunut korkean turvatason viranomaistuotteisiin.

Huoltoasentajan tehtäviin kuuluvat tuotantokoneiden toimivuuden varmistaminen, asentaminen ja suunnitteluun osallistuminen. Vantaan tehtaalla valmistetaan korkean turvatason ID-tuotteita eri puolilla maailmaa oleville asiakkaille. Valmistusprosessit ovat monivaiheisia, joten työympäristö ja tehtaan konekanta on laaja - joten tässä tehtävässä pääset oppimaan paljon uutta ja kehittymään huoltoasentajana suuresti. Työt alkavat heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä ja työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa.

Minkälainen henkilö sopisi juuri tähän tehtävään?

Tehtävässä menestyminen edellyttää teknistä peruskoulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista palveluasennetta sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Tehtävä sisältää sekä sähköisten että mekaanisten vikojen hakua laajassa konekannassa. PC:n ja erilaisten ohjelmistojen käyttö tulisi sujua luontevasti. Hyvällä hakijalla on kokemusta tuotantokoneiden huolloista ja korjauksista. Lisäksi kokemus elektroniikasta, kappaletavara-automaatiosta, painokoneista katsotaan eduksi.

Hakijoiden luottotiedot ja rikosrekisteri tarkistetaan. Työllistyminen edellyttää hyväksyttyä turvallisuusselvitystä.

Mikäli tämä työ nappasi laita hakemuksesi aikailematta Adeccon nettisivujen kautta ja liitä hakemukseen mukaan ajantasainen ansioluettelosi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävät tullaan täyttämään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Konsultti Anniina Nyholm puhelimitse 0406822644 tai sähköpostitse anniina.nyholm@adecco.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Anniina Nyholm, anniina.nyholm@adecco.fi

Huoltoasentaja, Thales DIS Finland

Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 20.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus