Skip to main content

Huoltoasiantuntija / Työmaapäällikkö

Valmetin Fiber Field Services toteuttaa huolto-, kunnostus ja parannusprojekteja pääasiassa paperi- ja selluteollisuuden asiakkaille ja teknologioihin. Erityisiä vahvuuksiamme ovat vankka kokemus haastavien projektien toteutuksesta sekä asiantunteva toiminta asiakasrajapinnassa eri massan-, mekaanisenmassan ja kemiallisen massanvalmistusprosesseissa.

Haemme nyt Huoltoasiantuntijaa / Työmaapäällikköä paalausteknologian osa-alueelle kenttähuoltotiimimme.

Tehtävänäsi on toimia linkkinä asiakkaan, alihankkijan ja Valmetin välillä. Toimit läheisessä yhteistyössä asiakasrajapinnassamme Suomessa ja ulkomailla. Tuet, ohjaat ja valvot, sekä tarvittaessa myös itse osallistut huolto-ja kunnospitotehtäviin asiaskaskohteissamme.

Tehtäviisi kuuluu

  • Myynnintuki sisältäen mm. teknisen sisällön, kustannuslaskelmat ja myyntiasiakirjojen laatimisen
  • Projektinhallintavastuu sisältäen oikeanlaisen ja riittävän materiaalin/resurssien organisoinnin ja koordinoinnin kuten myös projektitalouden hallinnan
  • Projektien toteutuksen ja seisokkien valvonta
  • Alihankkijayhteistyö hankinnan kanssa
  • Tapaamiset ja sopimusneuvottelut sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa
  • Teknisen tuen antaminen, liiketoiminnan kehittäminen sekä yhteistyö globaalien toimintojen ja myyntiorganisaation kanssa

Mitä odotamme sinulta?

Tässä huoltoasiantuntijan tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta paalauslaitteiden parissa työskentelystä. Myös mekaaniset ja automaatiotaidot ovat tärkeitä tehtävässä suoriutumisen kannalta. Muu paperinvalmistuksen, mekaanisen tai kemiallisen massanvalmistuksen tuntemus katsotaan eduksi.

Projektipäällikön ja työmaavalvojan kokemus katsotaan eduksi tässä tehtävässä. Lisäksi tärkeää on aito kiinnostus ja motivaatio oppia hoitamaan toimeksiannot loppuun asti tuottaen asiakkaalle lisäarvoa ja ratkaista mahdollisesti esiin nousevat haasteet onnistuneesti. Työturvallisuus ja sen kehittäminen on sinulle ominaista.
 

Roolisi on itsenäistä mutta tiimissä työskentely ja muiden ohjaaminen on sinulle luontaista, oman fyysisen käsillä tekemisen ohessa. Pystyt ottamaan vastuuta ja tekemään itsenäisiä päätöksiä vastuualueesi rajoissa.

Kommunikointitaidot ovat isossa roolissa työskennellessäsi sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien parissa.

Odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä joustavaa, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä työotetta. Matkustaminen asiakaskohteissa kuuluu olennaisena osana tehtävään, joten matkustusvalmius myös ulkomaille on edellytys tehtävän hoitamiseen. Joustavuutta vaaditaan myös satunnaisiin hätäkeikkoihin varsinaisen työajan ulkopuolella.

Koulutustaustasi on tekniseltä alalta (B.Sc. tai M.Sc.). Viestit ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Muu kielitaito, kuten esimerkiksi ruotsi, katsotaan eduksi. Sinulla on vahva tietotekninen osaaminen sisältäen mobiilityökalut ja hyödynnät tehokkaasti Microsoft Office- ja pilvityökaluja.

Tässä tehtävässä lokaatiosi voi olla Pori, Tampere tai jokin muu Valmetin toimipiste. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme monipuolisia ja vaativia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä ja mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Tulet työskentelemään huippuosaajien parissa alansa johtavan teknologiayrityksen palveluksessa. Pääset toimimaan uudistuvan teknologian parissa ja osallistumaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin. Perehdytysprosessimme on perusteellinen ja Valmetin sitoutunut ja ammattitaitoinen tiimi on tukenasi heti perehdytysvaiheessa. Työskentelyilmapiirimme on kannustava ja tiimin sitoutuneisuus kertoo myös osaltaan siitä, että tehtävät ja työympäristö ovat mielekkäitä.

Lisätietoja

Herätimmekö kiinnostuksesi? Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Viitaharju, Manager, Fiber Field Services, Finland, puh. +358 40 521 8672 (ma-pe 9-11) tai jarmo.viitaharju@valmet.com.

Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa, kun niitä saamme, joten täytäthän sähköisen hakulomakkeen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.5.2022. Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi.

Tehtävään sovelletaan ylempien toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen
Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 17 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.Liity tiimimme! www.valmet.com/careers

Huoltoasiantuntija / Työmaapäällikkö

Pori
Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 20.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus