Skip to main content

Primary tabs

Huoltoesihenkilö, Meri-Lappi

Etsimme nyt asiakkaallemme Meri-Lappiin Huoltoesihenkilöä vakituiseen työsuhteeseen johtamaan alueensa huolto- ja korjaustoimintaa osallistuen myös itse käytännön työtehtäviin.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, hyvät vuorovaikutustaidot sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Toimipiste sijaitsee Meri-Lapissa.

Vastaat työtehtävissäsi alueesi huolto- ja korjaustoiminnan päivittäisestä suunnittelusta, aikatauluttamisesta sekä toteutuksen valvonnasta yhdessä työnjohdon, ajojärjestelyn, huoltopäällikön ja -koordinaattorin kanssa käytössä olevaa toiminnanohjausjärjestelmää hyödyntäen.

Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat työntekijöiden työturvallisuudesta huolehtiminen, korjaus- ja huoltotöiden dokumentointi, kaluston huolto- ja korjaustoiminnan kehittäminen yhteistyössä huoltotiimin kanssa sekä materiaalien ja palveluiden tarvekartoitukset/hankintaehdotukset. Osallistut myös päivittäiseen huolto- ja korjaustoimintaan ja seuraat kaluston kuntoa raporttien sekä omakohtaisten tarkastusten avulla. Toimit työssäsi huoltopäällikön alaisuudessa ja oman alueesi asentajien esihenkilönä.

 Edellytämme sinulta:
- Aiempaa kokemusta huolto- ja korjaustehtävistä
- Hyviä vuorovaikutustaitoja
- Aiempaa kokemusta vastuullisista työtehtävistä tai suoraan esihenkilötehtävistä
- Tarkkuutta ja tavoitteellisuutta työtehtävissäsi

Tarjoamme:
- Mielenkiintoisen työn alansa arvostetun toimijan palveluksessa
- Mukavan työporukan
- Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
- Vakituisen työsuhteen
- Kannustavan palkkauksen

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Pauli Riepula, puh:+358406116973, [email protected]

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi sekä koulutuksestasi / liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista mahdollisuutesi ja hae jo tänään!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti