Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Huoltoinsinööri

Ota seuraava askel urallasi ja hae ABB:lle! Globaali teknologiayhtiömme vauhdittaa yhteiskunnan ja teollisuuden muutosta tuottavamman ja kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi.

ABB:llä on selkeä tavoite edistää monimuotoisuutta ja osallisuutta kaikissa ulottuvuuksissa: sukupuoli, LGBTQ+, taidot, etnisyys ja sukupolvet. Olemme yhdessä lähteneet matkalle, jossa jokainen meistä erikseen ja yhdessä suhtautuu myönteisesti yksilöllisiin eroihin ja arvostaa niitä.

Etsimme huoltoinsinööriä ABB Oy Drives Local Service -yksikköömme Kouvolaan tai Lappeenrantaan. Tehtäviisi kuuluu taajuusmuuttajien ja muiden sähkökäyttöjen projektitoimitukset sekä niiden huolto, korjaus ja käyttöönotto. Työssäsi saat mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä asiantuntijaksi sähkökäyttöjen eri osa-alueilla. Koska suuri osa työstä tehdään asiakkaiden tiloissa, sinun on oltava valmis matkustamaan. Tämä positio raportoi tulosyksikön päällikölle.

Tarjoamme kiinnostavan ja itsenäisen tehtävän ABB sähkökäyttöjen parissa. Saat perehdytyksen työhön ja kokemukseesi perustuvan koulutuksen. Pääset tekemään tiivistä yhteistyötä ABB:n asiakkaiden kanssa ja saat tukea ammatilliseen kasvuusi.

Vastuualueesi:
- Pääasiassa asiakkaiden tiloissa olevien sähkökäyttölaitteistojen projektitoimitukset sekä huolto-, korjaus- ja käyttöönottotyöt Suomessa ja ulkomailla
- Yhteistyö tukiverkoston kanssa suomen ja englannin kielellä

Taustasi:
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. insinöörin tai teknikon tutkintoa
- Usean vuoden kokemusta prosessiteollisuuden projektitoimituksista sekä sähkökäytöistä
- PC-perusohjelmistojen hallintaa sekä Windows- ja käyttöliittymätyökalujen tuntemusta
- Asiakassuuntautunutta, joustavaa, positiivista ja käytännönläheistä otetta työhön
- Taitoa kuunnella asiakasta ja tehdä tarvittaessa päätöksiä ja toimenpiteitä nopeasti
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
- Matkustusvalmiutta (pääasiassa Suomessa), ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
- Eduksi katsomme ABB:n tekniikan tuntemuksen erityisesti taajuusmuuttajien ja DC-käyttöjen osalta, SAP-järjestelmän käyttötaidon ja logiikkaohjelmien ja ohjelmoinnin osaamisen

Lisätietoja meistä:
ABB työllistää Suomessa noin 5000 henkilöä ja on yksi suurimmista teollisista työnantajista. Suomen ABB toimii yli 20 paikkakunnalla ja tehdaskeskittymät sijaitsevat Helsingissä, Vaasassa, Porvoossa ja Haminassa. Globaalina yrityksenä pystymme tarjoamaan myös kansainvälisiä työmahdollisuuksia.

WWW-osoite: http://www.abb.fi
Yhteystiedot: Jos sinulla on kysyttävää, lisätietoja tehtävästä antaa tulosyksikön päällikkö Hannu Ramula, puh. 050 335 6709.
Työpaikan osoite: Yhteistyönkatu 1, 53300 LAPPEENRANTA
Palkkaus: -
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 17.05.2021
Jätä hakemus: Oletko kiinnostunut tehtävästä? Lähetä hakemuksesi 17.5.2021 mennessä tunnuksella FI78531306 osoitteessa https://new.abb.com/fi/uralle. Odotamme innolla hakemustasi! Lisätietoja ABB:stä: www.abb.com
Ilmoitus jätetty: 04.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Huoltoinsinööri

ABB
Lappeenranta
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 18.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus