Skip to main content

Huoltoinsinööri, RemaSawco Oy

Me RemaSawcolla toimitamme edistyksellisiä mittausjärjestelmiä ja digitaalisia ratkaisuja sahateollisuudelle. Tarjoamamme palvelut ja ratkaisut auttavat asiakkaitamme tehostamaan, parantamaan laatua ja lisäämään arvoa digitaalisen muutoksen avulla. Menestyksekkäiden tuotteiden valikoimamme ei yksin riitä, koska loppujen lopuksi onnistumisessa on kyse ihmisistä. Tieto, tiimityö ja yhteinen näkemys. Nämä asiat tekevät meistä menestyneitä - ja siksi haluamme nähdä sinun tulevan osaksi tiimiämme. RemaSawco on osa Image Systems AB:tä ja meillä on toimintaa Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Palvelemme asiakkaitamme ympäri maailman, keskittyen Pohjoismaihin ja Eurooppaan. Tutustu meihin lisää: www.remasawco.fi

Haemme suorarekrytointina kahta Huoltoinsinööriä RemaSawco Oy:lle Lahteen vakituisiin työsuhteisiin.

Olet keskeinen osa RemaSawcon liiketoimintaa ja yrityksen kasvot asiakkaiden suuntaan. Työskentelet ensisijaisesti järjestelmien käyttöönoton, huollon ja tuen parissa. Tulet kuulumaan Lahden yksikköön ja matkustaminen on osa työnkuvaasi. Työhön sisältyy työskentelyä edistyneiden mittaus- ja ohjausjärjestelmien parissa, asiakkaidemme prosessien optimointia ja yksinkertaisempia varaosien vaihtoja. Tämä on laaja rooli, jossa työskentelet sekä osana suurempia projekteja että itsenäisesti omissa toimeksiannoissasi. Työhön kuuluu myös toimiminen puhelintukena asiakkaillemme.

Työhön kuuluu matkustamista asiakkaillemme, välillä myös nopealla aikataululla. Matkapäiviä on todennäköisesti noin 60–100 päivää vuodessa. Matkustaminen tapahtuu pääasiassa Suomessa, mutta myös ulkomailla.

Rooliin kuuluu:

  • Oman työn suunnittelu
  • Seuranta ja raportointi
  • Lisämyyntiä, ehdottamalla parannuksia ja päivityksiä teknisiin järjestelmiin seurantaraporttien kautta.

Hakemallamme henkilöllä on jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, esim. huoltoinsinöörin tai asentajan tehtävistä, joissa olet työskennellyt esimerkiksi vianetsinnän ja asiakaskontaktien parissa. Arvostamme laajaa teknistä osaamista ja on eduksi, jos osaat automaatiota, PLC-ohjelmointia ja sähkötekniikkaa. Puhut ja kirjoitat suomea sujuvasti, myös englannin kielellä työskentely on sinulle mielekästä. Sinulla on B-ajokortti.

Etsimämme henkilö on:

  • Järjestelmällinen
  • Luova ja ratkaisukeskeinen
  • Itsenäinen
  • Palveluhenkinen ja luottamusta herättävä

Tarjoamme työntekijöillemme miellyttävän työympäristön, joustavuutta ja ammatillisia kehitysmahdollisuuksia. Me RemaSawcolla uskomme tiimityöhön, avoimuuteen, rehellisyyteen sekä teknologian tuomiin vaikutusmahdollisuuksiin. Haluaisitko sinä joukkoomme?

Työt alkavat sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman pian, kyseessä on kokoaikainen vakituinen työ. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi. Haastattelemme jo hakuaikana.

Rekrytointia hoitaa Go On Yhtiöt. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-päällikkö Jelena Alkunen, [email protected], puh. 044 768 0860.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Huoltoinsinööri, RemaSawco Oy

Kanta-Häme
Kymenlaakso
Päijät-Häme
Lahti
Uusimaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 12.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti