Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Huoltokoordinaattori Gram A/S:lle

Gram on ajatonta pohjoismaista muotoilua edustavien kodinkoneiden valmistaja, joka keskittyy laatuun ja kestävyyteen. Gram tunnetaan kylmälaitteista, mutta nykyään se myy ja markkinoi kaikenlaisia kodinkoneita kotitalouksille. Gram tunnetaan tuotteista, jotka helpottavat kuluttajien arkea ja luovat positiivisia elämyksiä keittiössä. Lisätietoja yrityksestä saat osoitteesta: gram.fi

Etsimme nyt asiakkaallemme suorarekrytointina vakituiseen työsuhteeseen HUOLTOKOORDINAATTORIA. Työskentelykaupunkisi voi olla Jyväskylä, Tampere tai Helsinki. Tehtävässä on etätyömahdollisuus.

Työssäsi vastaat huoltojen koordinoinnista, jossa toimit huoltoliikkeiden ja kuluttajien neuvonantajana ja varmistat, että asiakkaat saavat parasta mahdollista palvelua. Olet päivittäin yhteydessä Suomen asiakkaisiin ja ensisijaiset työtehtäväsi ovat huoltoreklamaatioiden käsittely puhelimitse sekä sähköpostilla, jotka tulevat pääosin kuluttajilta, huoltoliikkeiltä tai jälleenmyyjiltä. Lisäksi toimit teknisenä tukena kuluttajille ja huoltoliikkeille sekä käsittelet tilauksia käyttöjärjestelmässä.

Olet etsimämme henkilö, jos ymmärrät kodinkonealaa ja sinulle on kertynyt kokemusta esimerkiksi vastaavien työtehtävien, tai kodinkonemyyjän roolin kautta. Omaat aikaisempaa kokemusta kuluttaja- ja yritysasiakaspalvelusta. Pystyt toimimaan työssäsi kirjallisesti sekä suullisesti niin suomeksi, että englanniksi. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Olet asiakaspalveluhenkinen ja ymmärrät hyvän asiakaspalvelukokemuksen merkityksen. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia tietoteknisiä taitoja, sillä käytät työssäsi päivittäin yrityksen järjestelmiä. Aikaisempi kokemus SAP-järjestelmästä katsotaan eduksi.

Gram A/S arvostaa työntekijöitään ja huolehtii perusteellisesta koulutuksesta työtehtäviin. Tekninen tuntemus sekä kokemus palvelualalta katsotaan eduksi. Työ on kokoaikainen ja toivomme sinun voivan aloittaa työssä mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Rekrytoinnista vastaa Go On Jyväskylä. Pääset jättämään hakemuksesi tehtävään Go On:n nettisivujen kautta. Hakuaika päättyy 28.11.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-koordinaattori Pinja Hytönen / 040 820 6963 / pinja.hytonen@go-on.fi

Huoltokoordinaattori Gram A/S:lle

Jyväskylä
Tampere
Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 29.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus