Skip to main content

Huoltomies Leipomo Salonen Turku

Huoltomies Leipomo Salosen kunnossapitoon

Leipomo Salonen Oy etsii motivoitunutta ja toimeen tarttuvaa huoltomiestä Leipomo Salosen Vähäheikkiläntien toimipisteeseen Turkuun. Työ sisältää monipuolisia huolto-, kunnossapito- ja päivystystehtäviä. Meillä on pieni ja tiivis työporukka, jossa työnteko on hauskaa. Täällä kunnioitetaan kaverin osaamista ja työt hoidetaan yhdessä kunnialla loppuun asti.

Tulisitko tekemään töitä kanssamme?

Huoltomiehen tehtävään kuuluu tuotannon laitteiston toimivuudesta huolehtiminen. Tehtävässä vastaat kunnossapitojärjestelmässä määriteltyjen mekaanisten huoltojen suorittamisesta ja raportoit suorittamasi työtehtävät järjestelmään. Työt tehdään arkisin päivävuorossa 7-15/ 8-16, 40 h/viikko. Työhön sisältyy myös joka toinen viikko päivystystä. Päivystyksestä maksetaan erikseen korvaus.

Tehtävässä työllistyt suoraan vakituiseen työsuhteeseen perinteikkääseen leipomoalan yritykseen ja työpanoksestasi saat kilpailukykyisen palkkauksen. Alussa sinulle tarjotaan asianmukainen perehdytys, jonka lisäksi saat kannustavan ja auttavaisen työyhteisön jatkuvan tuen. Tehtävä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kehittää osaamistasi vaihtelevissa ja haasteellisissa tehtävissä. Uusiin laitteisiin investoidaan paljon, joten pääset myös mukaan kehittämään toimintaa.

Hakijoilta odotamme mekaanisen alan koulutusta, sekä aiempaa kokemusta kunnossapidosta. Olethan työntekijänä huolellinen, tarkka ja pystyt suoriutumaan tehtävistä paineen alla itsenäisesti. Pääset kehittämään omaa työtäsi ja suunnittelemaan ennakkohuoltoja ja toteuttamaan niitä nykyaikaisten tuotantolaitteiden parissa. Englannin kieli katsotaan eduksi.

Tässä haussa huomioidaan myös toiminimi-/ kevytyrittäjät.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi ja palkkatoivomuksesi mahdollisimman nopeasti. Käsittelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.Sähköpostilla tulleita hakemuksia emme valitettavasti pysty käsittelemään.

Hae paikkaa viimeistään 31.05.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: pirjo.rouhiainen@barona.fi, 0407747780

Leipomo Salonen Oy

MAUKASTA LEIPÄÄ YLI SADAN VUODEN KOKEMUKSELLA

Leipomo Salonen Oy on vuonna 1905 perustettu perheyritys, jonka ydinosaamista on maistuvan ruokaleivän valmistus. Pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla leivomme sekä perinteiset varsinaissuomalaiset tuotteet, että nykypäivän suomalaiseen ruokapöytään kuuluvat sämpylät ja palaleivät. Tuotevalikoimamme kattaa myös pitkot, wienerit, munkit ja suolaiset leivonnaiset. Laadukkaat tuotteet valmistamme noin 120 leipomoalan ammattilaisen voimin leipomossamme Vähäheikkilässä sekä kahdessa myymäläleipomossamme: Citymarket Kupittaalla Turussa sekä Citymarket Jumbossa Vantaalla.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Huoltomies Leipomo Salonen Turku

Barona Teollisuus
Turku
Salo
21380 Aura
21420 Lieto
30300 Forssa
32200 Loimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja