Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Huoltoneuvoja-Helsinki

Haemme nyt tiimimme vahvistukseksi Helsingin Scania-keskukseen

Huoltoneuvojaa


Huoltoneuvojan tehtävä on toimia korjaamon työnvastaanotossa. Tehtävään kuuluu huolto/korjaus ajanvarausten käsittelyä yhteistyössä korjaamon työnjohdon kanssa. Lisäksi huolehdit ajoneuvojen vastaanotosta korjaamolle sekä luovuttamisesta asiakkaille. Työ pitää myös sisällään asiakkaiden kontaktointia puhelimitse sekä Scanian huolto-, korjaamo- ja varaosapalveluiden myymistä. 

Huoltoneuvojana varmistat osaltasi, että asiakkaamme saavat tarvitsemansa palvelut mahdollisimman sujuvasti ja oikeaan aikaan. Työssäsi käytät päivittäin korjaamon IT-järjestelmiä ja ylläpidät asiakastietoja. 

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta positiivista asiakaspalveluasennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja. Myyntihenkisyys tulee sinulta luonnostaan ja olet tiimipelaaja. 

Arvostamme teknistä koulutusta sekä reipasta otetta työn tekemiseen. Mikäli tunnet auto- tai kuljetusalaa, on siitä sinulle etua. IT-järjestelmät ovat sinulle mukavia työkaluja työn tekemisen tueksi. Sinun ei tarvitse vielä olla valmis osaaja, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Scanialla tarjoamme sinulle hyvät mahdollisuudet työssä kehittymiseen, viihtyisän työympäristön sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut kansainvälisessä yrityksessä.


Lisätietoja tehtävästä antaa Asiakaspalvelupäällikkö Jukka Salonranta puh.010 555 2041.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 2.9.2022 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Haethan pian, sillä etenemme haussa heti sopivan henkilön löydyttyä. Ilmaisethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.


Scania-konserni on yksi maailman johtavista kuorma- ja linja-autojen sekä meri- ja teollisuusmoottoreiden valmistajista. Vuonna 2020 konsernin liikevaihto oli noin 12 mrd. euroa ja sen palveluksessa oli vuoden 2020 lopussa noin 50 000 henkilöä. Scania toimii yli sadassa maassa ja tuotantoa sillä on sekä Euroopassa että Latinalaisessa Amerikassa.

Suomessa Scania on alansa edelläkävijä. Tarjoamme asiakkaillemme heidän liiketoimintaansa tukevia palveluja ja kokonaisratkaisuja. Scania Suomella on 19 Scania-palvelukeskusta, joita tukee kuusi sopimustoimipistettä. Vuonna 2020 Scania Suomi Oy:n liikevaihto oli 286 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa oli 607 henkilöä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti