Skip to main content

Huoltoneuvoja K-Auto Hämeenlinnaan

Hakuaika alkaa: 03.08.2022
Hakuaika päättyy: 26.08.2022

Etsimme nyt huoltoneuvojaa K-Auto Hämeenlinnaan huollon asiakaspalveluun. Olet aidosti innostunut alasta ja asiakaspalvelusta sekä tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tehtäviisi kuuluu itsenäinen ja oma-aloitteinen työskentely huollon asiakaspalvelussa, asiakkaiden neuvonta, huoltojen varaaminen, pyyntöjen käsittely, laskuttaminen, ajoneuvojen vastaanotto / luovutukset, päivittäisten töiden läpimenon seuranta sekä puhelinliikenteen hoitaminen. Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä.

Odotamme sinulta:
- Iloista palveluasennetta
- Positiivista ja reipasta mieltä
-Valmiutta työskennellä lauantaisin
- Kiinnostusta alaan
- Työtä pelkäämätöntä asennetta
- Sujuvaa suomen kielitaitoa
- Vähintään B-ajokorttia

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä huoltokorjaamoilla käytettävien järjestelmien tuntemuksen.
Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen ja vastuullisen työn
- Hauskat ja innostavat työkaverit
- Mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
- Monipuoliset urapolkuvaihtoehdot kansainvälisessä porukassa
- Konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija seitsemässä maassa. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Miika Vartiainen, puh. 0105331999. 

Lähetä hakemuksesi 26.8.2022 mennessä oheisen linkin kautta.
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Suoritamme huumausainetestauksen työhöntulotarkastuksen yhteydessä.

---------------------------------------------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K-Auto on yhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen, sekä vaihtoautojen maahantuonnista, vähittäismyynnistä ja palveluista Eteläisessä Suomessa sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. K-auto.fi ‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, kattavat leasingpalvelut ja huoltopalvelut.
www.k‐auto.fi

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti