Skip to main content

Huoltopäällikkö, nosturihuolto, Keski-Suomi

Uskomme, että erinomaisen asiakaskokemuksen tekevät Konecranes-työntekijät – ihmiset, jotka ovat sitoutuneita tarjoamaan asiakkaille näiden liiketoimintoja tehostavia nostolaitteita ja kunnossapitoa. Teemme kaiken täydestä sydämestämme.

Uskomme, että yrityksen menestys riippuu monimuotoisuudesta ja että se on kasvumme perusta. Meille ihmisten erilaiset taustat ja taidot ovat rikkaus, ja haluamme luoda yhteisöä, jossa KAIKKI voivat olla sellaisia kuin ovat. Tämä tekee Konecranesista ainutlaatuisen työpaikan.

Kunnossapidon ammattilainen, oletko valmis uusiin haasteisiin? Löytyisikö sinulta kiinnostusta asiakasprojektien toteutukseen ja oman asentajatiimin vetämiseen? Tule huoltopäälliköksi Konecranes nosturihuoltoon Keski-Suomeen!

Haemme nyt Keski-Suomen alueellemme huoltopäällikköä vastaamaan asiakkaidemme nostureiden huolto- ja kunnossapitotoiminnasta. Huoltopäällikkömme on paikallisen nosturihuoltoyksikön vetäjä ja vastaa yksikön kasvusta, kannattavuudesta, asiakas- ja henkilöstötyytyväisyydestä sekä turvallisuudesta. Rooliisi kuuluu laajasti erilaisia tehtäviä ja kokonaisuuksia, mikä tekee työstäsi vaihtelevaa ja varmistaa monipuolisen ammattiosaamisen vaalimisen ja kehittämisen. Tavoitteenasi on varmistaa huoltoasentajillemme erinomaiset ja turvalliset edellytykset työntekoon sekä asiakkaillemme erinomaisen palvelukokemuksen.

Tärkeimmät tehtävät ja vastuut tässä roolissa:

  • Asentajiemme työsuhdeasiat, työhyvinvointi, turvallisuus sekä osaamisen seuranta
  • Työjärjestelyt, aikataulut ja resurssointi
  • Nosturiasennusten tai modernisointien aikataulut, alihankinta ja kenttätyön suunnittelu
  • Ostojen ja investointien kartoitus ja tekeminen
  • Talouteen ja tuottavuuteen liittyvä raportointi

Meillä tulet esimiesrooliin 11 hengen nosturiasentajatiimillemme. Tiimistämme löytyy vahvaa ammatillista osaamista, johon voit työssäsi tukeutua. Työskentelemme laajalla alueella ja itsenäisesti, joten roolissasi korostuvat luottamus, sparraaminen, jatkuva yhteydenpito sekä selkeiden pelisääntöjen toteutus. Toimipisteesi sijaitsee huoltokonttorillamme Jyväskylässä.

Haluatko tutustua meihin paremmin? Lue lisää meistä ja meillä työskentelystä kotisivuitamme:

Mitä odotamme sinulta?
Huoltopäälliköltä edellytämme aiempaa kokemusta kunnossapitotehtävistä sekä esimiehen roolista. Voit myös olla alan vahva asiantuntija, mikäli uskot olevasi valmis ensimmäiseen esimiesrooliisi. Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää organisointikykyä ja suunnitelmallisuutta. Roolissa menestymiseen tarvitaan myös paineensietokykyä, pitkäjänteisyyttä sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia, sillä tulet käyttämään työssäsi nykyaikaisia kunnossapidon mobiilisovelluksia ja töidenhallintajärjestelmiä. Eduksesi on teknisen alan koulutus. Työ sisältää ajamista asiakkaiden ja asentajiemme luokse. 

Viihdyt tässä työssä, jos olet kiinnostunut kunnossapidosta liiketoimintana, haluat auttaa ja tukea sekä tiimiäsi että asiakkaitamme onnistumaan ja arvostat työkulttuuria, jossa keskeistä on turvallisuus, kannattavuus ja luottamus. Tämä on erinomainen rooli sinulle, joka olet valmis laajentamaan osaamistasi ja pidät monipuolisesta ja itsenäisestä tehtäväkentästä.

Kiinnostuitko?
Mikäli voisit nähdä itsesi tässä roolissa, jätä CV/ansioluettelo oheisesta linkistä rekrytointijärjestelmäämme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.9.2021. Ensimmäiset haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Mikäli sinulle jäi kysyttävää, tiedusteluihisi vastaa aluepäällikkö Marko Oikarainen (p.+35850516 7715) tai sähköpostitse marko.oikarainen(at)konecranes.com sekä alueen nykyinen huoltopäällikkö Pasi Pihlainen (p.+358405782466).

Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme  maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 900 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta. Konecranes on sitoutunut varmistamaan, että yrityksen kaikkia työntekijöitä ja työhakijoita kohdellaan oikeudenmukaisesti syrjimättömässä ympäristössä.

Huoltopäällikkö, nosturihuolto, Keski-Suomi

Keski-Suomi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus